• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Capirossi θα είναι στην Γερμανία
Αν και δεν έχει αναρρώσει πλήρως ακόμα
Νέα 07/07/2011 - 10:54

Όπως έγινε γνωστό, ο Loris Capirossi θα οδηγήσει για την ομάδα της Pramac Ducati στο Γερμανικό Grand Prix. O Ιταλός αναβάτης δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος για την επιστροφή του και όλα δείχνουν ότι θα σφίγγει τα δόντια για να ανταπεξέλθει στον πόνο.

Θυμίζουμε ότι στις δοκιμές για το Ολλανδικό GP είχε σπάσει δύο πλευρά του και γι’ αυτό χρειάστηκε χρόνο για να αναρρώσει.

 

Η ομάδα αποφάσισε να τον αντικαταστήσει και στη θέση του να βρεθεί ο Sylvain Guintoli ο οποίος οδήγησε την Ducati στο επίσημο τεστ που έγινε στο Mugello την επόμενη του αγώνα. Όμως η επίδοσή του δεν έπεισε τον Paolo Campinoti, CEO της Pramac, και έτσι θα χρειαστεί να οδηγήσει ο Capirossi o οποίος δήλωσε:

«Είμαι καλύτερα συγκριτικά με ό,τι συνέβαινε μία εβδομάδα πριν αλλά η φυσική μου κατάσταση δεν είναι αποδεκτή ακόμα. Γι’ αυτό κάνω καθημερινά φυσικοθεραπεία στο ιατρικό κέντρο IM2S στο Μονακό. Ήδη έχασα δύο αγώνες εκ των οποίων ο ένας ήταν πολύ σημαντικός για εμένα. Θέλω να ξαναβρεθώ στην μοτοσυκλέτα μου το συντομότερο δυνατό επειδή η πίστα του Sachsenring είναι μία από τις αγαπημένες μου.»

Επόμενο άρθρο »

Σε ρέπλικα το νέο κράνος του Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: O Toseland θέλει να μετέχει στο Brno

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα