• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Biaggi: «Μου αρέσει πολύ το Brno»
Επιθυμεί ένα καλό αποτέλεσμα και φέτος
Νέα 08/07/2011 - 16:44

Ο Max Biaggi μείωσε τη διαφορά του από τον Carlos Checa στην Αραγονία και θέλει να τον πλησιάσει περισσότερο στην βαθμολογία και στο Brno, μια πίστα όπου συνήθως ο Ιταλός αναβάτης τα πάει καλά.

Σε αυτή ο Biaggi έχει κερδίσει τρεις φορές όσο συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 500cc/MotoGP, πήρε την πρώτη νίκη της Aprilia με την RSV-4 το 2009 ενώ, ως τώρα, έχει τερματίσει εντός της πρώτης τετράδας στον συγκεκριμένο αγώνα όσο συμμετέχει στο WSBK. Βλέπουμε δηλαδή ότι είναι μία πίστα που «του πάει».

 

Ο Biaggi το γνωρίζει αυτό και το επισήμανε σε δηλώσεις του. Όπως είπε:

«Δεν είναι κρυφό ότι μου αρέσει πολύ η πίστα. Έχω καλά αποτελέσματα σε αυτή σε όλες τις κατηγορίες. Έχω μια ιδιαίτερη σχέση επειδή ταιριάζει πολύ στο στυλ οδήγησής μου. Βεβαίως αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι ένας εύκολος αγώνας για εμένα. Καθένας από αυτούς γράφει τη δική του ιστορία και οι ανταγωνιστές μας τα πηγαίνουν πολύ καλά στην Τσεχία, ιδίως οι Ducati και Yamaha.

 

Μπορώ να πω με σιγουριά ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Στην Αραγονία δείξαμε ότι δεν τα παρατήσαμε και ότι θα δουλέψουμε με την ίδια αφοσίωση για να βρούμε το σωστό συνδυασμό ρυθμίσεων της μοτοσυκλέτας και των ελαστικών. Ελπίζω ότι τώρα ξεκινά το ενδιαφέρον κομμάτι του Πρωταθλήματος.»

Επόμενο άρθρο »

Guareschi: «Θέλουν περισσότερη εξέλιξη οι GP11.1 και GP12»

« Προηγούμενο άρθρο

Aναβαθμίσεις για τις Honda στην Γερμανία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα