• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εκδήλωση μνήμης για τον Tomizawa
Θα διεξαχθεί στις 13 Σεπτεμβρίου
Νέα 09/07/2011 - 10:09

Όπως έγινε γνωστό, στις 13 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στην πίστα «Pole Mecanique d'Ales» εκδήλωση για να τιμηθεί η μνήμη του Shoya Tomizawa. Θα είναι ανοιχτή για το κοινό και σε αυτή θα παραβρεθούν αναβάτες από τις κατηγορίες των 125cc και της Moto2 και θα περιλαμβάνει track day, πλειστηριασμούς, έκθεση βίντεο και φωτογραφιών, λοταρία κ.ά.

 

Η «Pole Mecanique d'Ales» βρίσκεται κοντά στην έδρα της ομάδας Technomag-CIP στην οποία ήταν ο Ιάπωνας αναβάτης. Οι άνθρωποί της, από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου, θα διαθέσουν σε πλειστηριασμό στο ebay αντικείμενα του Tomizawa και της ομάδας καθώς και λοταρία από την οποία οι ενδιαφερόμενοι θα κερδίσουν αυτόγραφα αναβατών των 125cc και της Moto2, μαθήματα οδήγησης σε track day ή ένα Σαββατοκύριακο σε ένα GP με την ομάδα της Technomag-CIP.

 

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εισιτήρια μπορούν να στείλουν e-mail στη διεύθυνση f.s.o@live.fr. Το κόστος τους είναι 4 ευρώ για το ένα και 10 ευρώ για τα τρία. Το track day για τις 13 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται σε συνεργασία με την MGB MOTO. Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mgbmoto.fr ή στο e-mail mgbmoto@hotmail.fr. 

Nα σημειώσουμε ότι τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στους γονείς του Tomizawa.

Επόμενο άρθρο »

O Stoner μιλάει για τα 1000ρια

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Οι οπαδοί του Rossi στο Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα