• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Video: Η αντιπαράθεση Stoner, Abraham
Στις επίσημες δοκιμές του Mugello
Νέα 12/07/2011 - 17:27

Οι Casey Stoner και Karel Abraham λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια στα πιτς της πίστας του Mugello κατά την διάρκεια του επίσημου τεστ που διεξήγαγαν οι ομάδες έπειτα από το Grand Prix.

 

Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια των δοκιμών ο Abraham περίμενε τον Stoner μέσα στην πίστα για να τον ακολουθήσει και να δει συγκριτικά την απόδοσή του. Να πούμε ότι ο Stoner δεν θέλει να τον ακολουθούν στην πίστα.

Ο Abraham μπήκε πίσω από τον Αυστραλό αναβάτη της Honda και κάνοντας slipstreaming προσπάθησε να τον προσπεράσει. Τότε ο Stoner έκλεισε το γκάζι και πάτησε φρένο και παραλίγο να πέσει πάνω του ο Τσέχος. Ο Abraham πέρασε εμπρός αλλά ο Stoner τον έφτασε, τον πέρασε και μάλιστα τον ακούμπησε με την μοτοσυκλέτα του για να του δείξει την δυσαρέσκειά του και για να «τιμωρήσει» τον νεαρό οδηγό.

 

Ο Abraham εξοργίστηκε με την κίνηση αυτή του Stoner, η οποία θα μπορούσε να είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσουν και οι δύο, και πήγε να τον βρει στα πιτς για να ζητήσει διευκρινήσεις. Η παρουσία των ψυχραιμότερων αποσόβησε μια περισσότερο δυναμική κατάληξη του συμβάντος.

 

Παρακάτω μπορούμε να δούμε το βίντεο από τη… συνάντηση των δύο οδηγών.

Επόμενο άρθρο »

Δηλώνουν ανυπόμονοι στην Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Έκανε δοκιμές ο Simon

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα