• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα Suzuki V-Strom
Περισσότερα στοιχεία για το γνωστό μοντέλο
Νέα Αγοράς 16/07/2011 - 14:26

Πριν από λίγες ημέρες γράψαμε για την νέα Suzuki V-Strom. O V2 κινητήρας της έχει χωρητικότητα 645cc και οι άνθρωποι της εταιρείας μείωσαν λίγο την συμπίεσή του (11.2:1 έναντι 11.5:1 που ίσχυε πριν). Αν και ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί στοιχεία για την μέγιστη ισχύ, δεν αναμένεται να είναι σημαντικά διαφοροποιημένη σε σχέση με πριν.

 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αναβαθμίστηκε η κεντρική ηλεκτρονική μονάδα (32 bit) και τοποθετήθηκε νέο σύστημα ψεκασμού ενώ υπάρχει το σύστημα «Suzuki Dual Throttle Valve» καθώς και δύο μπουζί ιριδίου ανά κύλινδρο για καλύτερη καύση του μείγματος και περισσότερη ροπή στις μεσαίες στροφές λειτουργίας του κινητήρα.

 

Εκτός αυτών, το κιβώτιο ταχυτήτων έχει πιο κοντή κλιμάκωση, όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία. Επίσης, υπάρχει και το σύστημα «Integraded Idle Speed Control» το οποίο εκκινεί καλύτερα το τον κινητήρα και κρατά σταθερό το ρελαντί.

 

Η νέα V-Strom έχει νέο πιρούνι διαμέτρου 43mm καθώς και νέο αμορτισέρ στο οποίο ρυθμίζεται η απόσβεση επαναφοράς του ενώ έχουν τοποθετηθεί και σωληνάκια υψηλής πίεσης στα φρένα. Επίσης τοποθετούνται νέα, ειδικά σχεδιασμένα ελαστικά, ενώ το ρεζερβουάρ έχει μικρότερη χωρητικότητα από πριν (20 λίτρα αντί 22 λίτρων).

 

Τέλος, αναφορικά με τις διαστάσεις της, η μοτοσυκλέτα έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο (1.560mm έναντι 1.540mm), μεγαλύτερο ύψος σέλας από το έδαφος (835mm έναντι 820mm ) και ελάχιστα μικρότερο πλάτος (835mm έναντι 840mm).

Επόμενο άρθρο »

Νέα επιτυχία του Cairoli

« Προηγούμενο άρθρο

AGV BALI II COPTER WHITE/BLACK

Χορηγοί