• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: «Τι μάχη με τις Ducati»!
Ευχαριστήθηκε την μονομαχία με Rossi και Hyaden
Νέα 18/07/2011 - 12:44

Η έβδομη θέση στην οποία τερμάτισε ο Alvaro Bautista στην Γερμανία έδωσε χαρά τόσο στον ίδιο όσο και στους ανθρώπους της Suzuki. Δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα, ήταν και ο τρόπος που συνέβη. Ο Ισπανός αναβάτης έδωσε μάχη με τις δύο εργοστασιακές Ducati των Valentino Rossi και Nicky Hayden και τελικά τους άφησε πίσω του.

 

Οι τρεις τους προσπερνούσαν ο ένας τον άλλο συνεχώς και όλα ήταν ρευστά ως προς την τελική κατάταξή τους μέχρι που έπεσε η καρό σημαία. Ο Bautista ευχαριστήθηκε πολύ τόσο με τα τεκταινόμενα στον αγώνα όσο και με το γεγονός ότι τερμάτισε εμπρός από τις δύο Ducati και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.

Όπως είπε:

 

«Χάρηκα πολύ με το αποτέλεσμα. Ήταν πολύ καλός αγώνας και είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που τελείωσε. Ξεκίνησα πολύ καλά και βρέθηκα σε μια καλή θέση, πίσω από τους πρώτους οδηγούς. Όμως δεν μπορούσα να τους ακολουθήσω. Ευχαριστήθηκα την μονομαχία με τους αναβάτες των Ducati, αν και ήταν δύσκολο να προσπεράσω τους Valentino και Nicky επειδή αργούν να φρενάρουν.

Πέρασα τον Valentino στο τέλος της ευθείας και περίμενα να κάνω το ίδιο και με τον Nicky στις τελευταίες δύο στροφές. Έπρεπε να φρενάρω πολύ αργά για να τον περάσω στην στροφή Νο12 όμως άνοιξα την τροχιά μου και έχασα ταχύτητα. Ο Nicky με ξαναπέρασε αλλά έπαθε το ίδιο και τότε τον προσπέρασα.

Ελπίζω να συνεχίσουμε να δουλεύουμε προς την ίδια κατεύθυνση και να πλησιάσω πιο κοντά στους πρώτους», κατέληξε.

Επόμενο άρθρο »

Ήθελε κάτι καλύτερο ο Simoncelli

« Προηγούμενο άρθρο

H Ducati και με τις δύο GP11 & GP11.1 στην Laguna

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα