• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πουλήθηκε τελικά η Moto Morini
Αγοράστηκε από δύο Ιταλούς
Νέα 24/07/2011 - 17:25

Όπως έγινε γνωστό, η Moto Morini πουλήθηκε τελικά σε δύο Ιταλούς επενδυτές, τους Sandro Capotosti και Ruggeromassimo Jannuzzelli, οι οποίοι πλήρωσαν το ποσό των 1.96 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσουν την ονομασία της εταιρείας, πολλά περιουσιακά στοιχεία της αλλά όχι και τις εγκαταστάσεις της.  

 

Οι δύο επενδυτές σύστησαν μια νέα εταιρεία την «Eagle Bike» αλλά μάλλον θα περάσει πολύς καιρός πριν να δούμε κάποια μοτοσυκλέτα της ή να μάθουμε τι θα γίνει τελικά με την ονομασία «Moto Morini».

Στην επίσημη ανακοίνωση –μεταξύ άλλων– αναφέρονται τα εξής:

«Σκοπός της εξαγοράς είναι να επαναλανσάρουμε στην αγορά την κορυφαία Ιταλική μάρκα Moto Morini η οποία έχει περισσότερα από 80 χρόνια ιστορίας και η οποία δημιούργησε μοτοσυκλέτες που αποτέλεσαν το όνειρο πολλών γενεών. Από τα χρηστικά μέσα μεταφοράς μετά τον πόλεμο μέχρι τις θρυλικές μοτοσυκλέτες παραγωγής.

Σε όλη την ιστορία της, η εταιρεία έτυχε παγκόσμιας αναγνώρισης από πολλούς οπαδούς της οι οποίοι είχαν πάθος γι’ αυτή και για την ποιότητα των μοτοσυκλετών της. Η «Eagle Bikes» σκοπεύει να ξαναδημιουργήσει τις μοτοσυκλέτες της με έναν καινοτόμο τρόπο τόσο για την Ιταλική όσο και τη διεθνή αγορά.»

Επόμενο άρθρο »

To νέο κράνος του Bautista

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Capirossi θέλει να τρέξει στις ΗΠΑ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα