• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy 125cc ΕΔ3: Και πάλι πρώτος ο Τerol
Παρότι υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει λίγο πριν το τέλος
Νέα 27/08/2011 - 17:44

Οι πρωινές (τοπική ώρα) δοκιμές της κατηγορίας των 125cc, οι τρίτες κατά σειρά, ανέδειξαν και πάλι ταχύτερο τον Nicolas Terol (Bankia Aspar). Ο Ισπανός οδηγός είχε μια έντονη μονομαχία για την πρώτη θέση με τον Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo) τα τελευταία 15 λεπτά της διαδικασίας, ο οποίος τελικά έμεινε δεύτερος με διαφορά 0.313 δευτερόλεπτα.

Μάλιστα, ο Terol αναγκάστηκε να εγκαταλείψει εξαιτίας μηχανικού προβλήματος στη μοτοσυκλέτα του, όμως είχε προλάβει να σημειώσει χρόνο 1:49.032 που τον έφερε επικεφαλής και παρέμεινε εκεί ως το τέλος.

 

Στην τρίτη θέση ήταν ο Sandro Cortese(Intact Racing Team Germany), με διαφορά 0.338 δευτερόλεπτα από τον πρώτο, και στην τέταρτη ο Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing) o oποίος επιτέλους φάνηκε να βρήκε τον ρυθμό του έπειτα από τις δύο πρώτες ελεύθερες δοκιμές.

Πέμπτος ήταν ο Miguel Oliveira (Team Andalucia Banca Civica) και έκτος ο Hector Faubel (Bankia Aspar) ο οποίος έπεσε περίπου ταυτόχρονα με τη στιγμή που εγκατέλειψε ο ομόσταυλός του Terol, χωρίς να πάθει κάτι (Faubel).

Tη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo), Sergio Gadea (Blusens by Paris Hilton Racing Team), Jonas Folger (Red Bull Ajo Motorsport) και Adrian Martin (Bankia Aspar) 

 

Nα σημειώσουμε ότι ο Alberto Moncayo (Team Andalucía Banca Civica) είχε μια πτώση 17 λεπτά έπειτα από την έναρξη της διαδικασίας των τρίτων ελεύθερων δοκιμών και ενώ ήταν επικεφαλής της κατάταξης. Πτώση είχε και ο Danny Webb (Mahindra Racing) περίπου ένα τέταρτο πριν το τέλος αυτής. Και οι δύο αναβάτες δεν έπαθαν τίποτα.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Indy ΕΔ3: Stoner – Spies και πάλι μπροστά, ο Rossi καλύτερα!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Φωτογραφικό 1η ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα