• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Rea – Haga ωραία μάχη στον 1ο Αγώνα
Ο Βρετανός κέρδισε για 2η φορά φέτος
Νέα 25/09/2011 - 14:44

Ο Jonathan Rea (Castrol Honda) και ο Noriyuki Haga (Pata Racing Aprilia) έδωσαν μια ωραία μάχη στους 21 γύρους της διάρκειας του 1ου από τους δύο αγώνες που γίνονται σε κάθε αγωνιστική συνάντηση των WSBK. 

O Βρετανός είχε κερδίσει στις αρχές του Πρωταθλήματος και από τότε ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, αλλά και το ότι η CBR1000RR υστερούσε λίγο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Όμως ο κανονισμός που άλλαξε και επέτρεψε στην ιαπωνική ομάδα να χρησιμοποιήσει από αυτόν τον αγώνα το ride-by-wire σύστημα στο γκάζι, το οποίο αποδείχθηκε ιδιαίτερα χρήσιμο από την Παρασκευή και τις πρώτες δοκιμές. Τελικά ο Rea άντεξε στην πίεση του Ιάπωνα με την δορυφορική Aprilia RSV4 και τερμάτισε 1ος με διαφορά 2 δέκατα του δευτερολέπτου, παρά το ότι ο Haga σημείωσε τον ταχύτερο γύρο, που είναι και νέο ρεκόρ πίστας.

Την εξίσου εντυπωσιακή μάχη για την 3η θέση κέρδισε ο Carlos Checa (Althea Racing Ducati) από τον Tom Sykes (Kawasaki Racing Team Superbike), αφού πέρασε μπροστά στον τελευταίο γύρο, σε ένα δύσκολο σημείο. Σε συνδυασμό με την 8η θέση του Marco Melandri (Yamaha World Superbike Team) ο Checa αύξησε την διαφορά του στους 82 βαθμούς και έκανε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον Τίτλο.

Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε τα αποτελέσματα και του 2ου Αγώνα.

 

Επόμενο άρθρο »

WSBK: O Checa νικητής και σχεδόν Πρωταθλητής

« Προηγούμενο άρθρο

Moto Weekend 2011: Οι supersport της έκθεσης ΙI

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα