• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Doohan: «Ο Stoner μπορεί να σπάσει τα ρεκόρ μου»
Δήλωσε ότι αυτό μπορεί να το κάνει με ευκολία
Νέα 08/10/2011 - 16:02

Ο Mick Doohan πιστεύει ότι ο Casey Stoner εύκολα μπορεί να ξεπεράσει τα ρεκόρ που ο ίδιος έχει σημειώσει αλλά και να απειλήσει αυτά του Valentino Rossi. Ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 500cc δήλωσε σχετικά:  

 

«Θεωρώ ότι ο Stoner έχει τουλάχιστον μια πενταετία μπροστά του για να οδηγεί με τον τρόπο που το κάνει τώρα και είναι εύκολο να ξεπεράσει αυτά που έκανα εγώ, ίσως και αυτά που έχει πετύχει ο Valentino Rossi. To μέλλον είναι ευοίωνο για τους Αυστραλούς αναβάτες.»

 

Ο Doohan θεωρεί ότι ο Jorge Lorenzo δεν είναι εύκολος αντίπαλος και έδειξε να τον εκτιμά πολύ. Όπως είπε:

«Ο Lorenzo είναι σκληρός αντίπαλος, είναι πολύ σταθερός και σπάνια κάνει λάθη».

 

Από τη μεριά του ο Casey Stoner, ο οποίος μπορεί να κερδίσει τον δεύτερο Παγκόσμιο Τίτλο του στο Grand Prix της πατρίδας του και να γιορτάσει και τα 26α γενέθλιά του εμπρός στους συμπατριώτες του, δήλωσε:

«Είναι ένα όνειρό μου να οδηγώ για την Honda και να ακολουθώ τα βήματα του Mick. Για εμένα είναι αδύνατον να τον ξεπεράσω. Το να είσαι το Νο1 έχει το κόστος του. Αυτό είναι κάτι που παραβλέπουν όσοι συγκρίνουν μεταξύ τους κάποιους οδηγούς. Η αφοσίωση του Doohan και το γεγονός ότι δεν τα παρατούσε ποτέ ήταν τα στοιχεία που προσπάθησα να ακολουθήσω στην καριέρα μου. Είναι πηγή έμπνευσης για εμένα.»

Επόμενο άρθρο »

O Dovizioso στην Yamaha το 2012!

« Προηγούμενο άρθρο

Edwards: «To MotoGP πρέπει να μιμηθεί την Moto2»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα