• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: H απάντηση του Bevilacqua
Στις κατηγορίες για απάτη της Αlthea
Νέα 10/10/2011 - 16:20

Σε προηγούμενη είδησή μας γράψαμε ότι η Ceramica Althea, o χορηγός της Ducati στο WSBK, κατηγορήθηκε για απάτη σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Πριν από λίγο ο Genesio Bevilacqua, ο ιδιοκτήτης της ομάδας τον οποίο στη φωτογραφία βλέπουμε με τον Filippo Preziosi, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει ότι η εταιρεία είναι αθώα και ότι οι κατηγορίες είναι κατασκευασμένες.

Συγκεκριμένα, ο Bevilacqua ανέφερε τα εξής:

«Δεν διαπράξαμε κάποιο έγκλημα και από την Αστυνομία μας συμβούλεψαν ότι δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη κατηγορία. Οι έρευνες έγιναν για να διαπιστωθούν εάν ισχύουν οι φήμες που άρχισαν από ανταγωνιστές μας και προς το παρόν δεν έχουν βρεθεί στοχεία.

Πάντα εισάγαμε κεραμικά από την Κίνα και από άλλες χώρες και πάντα πουλάγαμε τα προϊόντα αυτά με τη δική μας επωνυμία στη συγκεκριμένη χώρα στην οποία κατασκευάζονταν.

 

Είναι μια επίθεση που γίνεται σ’ εμάς και η οποία δεν έχει βάση, εκτός κι αν οφείλεται στην κρυφή ζήλια των ανταγωνιστών μας η οποία υπάρχει στην βιομηχανία. Οι άνθρωποι που απολύονται είναι πάνω από 40 ετών και χάρη στο γεγονός ότι εξακολουθούμε να πουλάμε και να εισάγουμε από το εξωτερικό έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε την επιχείρηση και το προσωπικό μας. Οι όποιες απολύσεις γίνονται οφείλονται στην κρίση της εποχής μας, όχι μόνο στην Ιταλία, και πολλές επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς καταφεύγουν σε αυτές.  

 

Σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες, έχουμε ήδη ξεκινήσει νομικές διαδικασίες για να προστατεύσουμε την εταιρεία από αυτούς που θέλουν να μας κάνουν κακό. Δυστυχώς στην Ιταλία το “κυνήγι μαγισσών” είναι συνηθισμένο, ιδίως τώρα με την οικονομική κρίση.

Τέλος δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι οι κατηγορίες προέρχονται από τους αντιπάλους μας λίγες ημέρες έπειτα από την νίκη μας στο WSBK και να θυμίσω την ιστορική φράση του Oscar Wilde: “Οι άνθρωποι θα συγχωρέσουν τα πάντα εκτός από την επιτυχία”.»

Επόμενο άρθρο »

Monster Athens Supercross: Φωτογραφικό!

« Προηγούμενο άρθρο

Δηλώσεις Dovizioso, Poncharal

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα