• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
P.I. 125cc ΕΔ3: Ο Terol επικεφαλής
Ήταν ο ταχύτερος στις δοκιμές
Νέα 15/10/2011 - 03:41

Ο Nicolas Terol (Bankia Aspar) ήταν στην κορυφή της κατάταξης στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές των 125cc, στο Phillip Island. O χρόνος του ήταν 1:39.482, δηλαδή πιο αργός από τον ταχύτερο χρόνο που σημείωσε χτες ο Cortese (1:38.530). Αυτό οφείλεται στον δυνατότερο αέρα που φυσά σήμερα στη περιοχή και ο οποίος επηρέασε περισσότερο την προσπάθεια των αναβατών.  

 

Δεύτερος ήταν ο Sandro Cortese (Intact Racing Team Germany), ο οποίος διατήρησε τον καλό ρυθμό του, με διαφορά 0.116 δευτερόλεπτα από τον Terol. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Luis Salom (RW Racing GP), ο οποίος ξεπέρασε την πτώση που είχε χτες, όμως η διαφορά του από τον Cortese ήταν σχετικά μεγάλη (0.550 δευτερόλεπτα).

 

Τέταρτος ήταν ο Johann Zarco (Avant-AirAsia-Ajo), ο νικητής της κατηγορίας στο Motegi, πέμπτος ο Jonas Folger (Red Bull Ajo MotorSport) και έκτος ο Danny Kent (Red Bull Ajo Motorsport), με διαφορά 1.406 δευτερόλεπτα από τον Terol.

Tην δεκάδα συμπλήρωσαν οι Alberto Moncayo (Team Andalucia Banca Civica), Efren Vazquez (Avant-AirAsia-Ajo), Adrian Martin (Bankia Aspar) και Maverick Vinales (Blusens by Paris Hilton Racing).

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

P.I. ΕΔ3: Super Stoner μόνος μπροστά!

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island Φωτογραφικό: 1η ημέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα