• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
P.I. Moto2 Κατ.: O Alex De Angelis @ pole
Πήρε την 1η θέση λίγο πριν το τέλος
Νέα 15/10/2011 - 20:46

Ο Alex De Angelis (JiR Moto2) ήταν ο ταχύτερος στις κατατακτήριες δοκιμές της Μοtο2 στο Phillip Island. Ο Ιταλός, που πέρσι είχε κερδίσει τον αγώνα, πήρε την pole position λίγο πριν το τέλος της διαδικασίας. Ως τότε, φαινόταν ότι ο Scott Redding (Marc VDS Racing) θα κέρδιζε την πρώτη του pole position όμως ο De Angelis, που σημείωσε χρόνο 1:34.574, δεν του το επέτρεψε.

Η βροχή ανάγκασε τους οδηγούς να επιστρέψουν στα πιτς, χωρίς κανείς να δοκιμάσει με βρόχινα ελαστικά, για να ξαναβγούν λίγο πριν το τέλος της, όταν η πίστα άρχιζε και στέγνωνε, πάλι με τα σλικ.

 

Από τη δεύτερη θέση του αγώνα θα εκκινήσει ο Mike Di Meglio (Tech 3 Racing), ο οποίος βρέθηκε πίσω από Ιταλό με διαφορά μόλις 0.088 δευτερόλεπτα. Να σημειώσουμε ότι ο Γάλλος αναβάτης είχε να ξεκινήσει από την πρώτη σειρά της εκκίνησης από το GP Mαλαισίας του 2009 όταν μετείχε στα 250cc. 

 

Tρίτος θα εκκινήσει αύριο ο Yuki Takahashi (Gresini Racing Moto2) που είχε διαφορά 0.115 δευτερόλεπτα από τον πρώτο. Από την τέταρτη θέση θα εκκινήσει ο Scott Redding, από την πέμπτη ο Kenan Sofuoglu (Technomag-CIP) και από την έκτη ο Pol Espargarο (HP Tuenti Speed Up).

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Bradley Smith (Tech 3 Racing), Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing), Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2) και Mattia Pasini (Ioda Racing Project). 

Ο Marc Marquez (CatalunyaCaixa Repsol) θα εκκινήσει από το τέλος επειδή του επιβλήθηκε ποινή ενός λεπτού για επικίνδυνη οδήγηση στις χθεσινές ελεύθερες δοκιμές.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

P.I. Φωτογραφικό ΙΙ

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Portimao: O Rea στην Superpole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα