• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δεν με προειδοποιεί το μπροστινό
Απογοητευμένος από το ότι έχασε την ευκαιρία για ένα καλό αποτέλεσμα
Νέα 16/10/2011 - 20:32

Ο Valentino Rossi στο γκαράζ της Ducati ήταν περιτριγυρισμένος από τους μηχανικούς του στην προσπάθεια όλων να καταλάβουν τι έγινε στην πτώση του την ώρα που πέρασε στην 5η θέση! 

“Είναι ο 2ος αγώνας που ξεκινάμε με την πιθανότητα για ένα καλό αποτέλεσμα και αντ' αυτού τελειώνει χωρίς ούτε ένα βαθμό”, σχολίασε ο απογοητευμένος Vale.

 

Στην ερώτηση για το τι ακριβώς έγινε η απάντηση είναι ενδεικτική:

“Δεν είμαι σίγουρος. Ήταν μια πτώση που δεν την περίμενα. Δεν πίεζα τόσο πολύ στα φρένα και η τηλεμετρία έδειξε ότι ηη ταχύτητά μου ήταν ίδια με αυτή που έιχα στους προηγούμενους γύρους. Το πρόβλημα είναι το ίδιο όλη την χρονιά και ακόμη δεν έχουμε βρει την λύση. Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα και το δυσκολότερο να αντιμετωπίσουμε. Όταν τη μοτοσυκλέτα την αισθάνομαι λίγο καλύτερα και προσπαθώ να πιέσω, καταλήγω σε πτώση χωρίς καμία εξήγηση”, είπε για την αίσθηση με το μπροστινό της Desmosedici.

 

Για το γεγονός ότι μάλλον του χρόνου δεν θα υπάρχουν οι ίδιοι περιορισμοί στις δοκιμές που υπάρχουν φέτος και για το αν θεωρεί ότι αυτό θα τον βοηθήσει, δήλωσε:

“Το να μπορείς να κάνεις περισσότερες δοκιμές είναι σίγουρα καλό, αλλά αυτό που έχει σημασία είαι όχι το νούμερο των τεστ αλλά το πάνω σε τι και πως δουλεύεις”. Μια δήλωση που άνετα μπορεί να θεωρηθεί “μπηχτή” για την Ducati και τον τρόπο δουλειάς των σχεδιαστών της!

 

Στην συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει και το σχόλιο για τα όσα είπε ο Doohan, ότι δηλαδή βρίσκεται στο τέλος της καριέρας του:

“Στον Mick δεν άρεσε ποτέ το ότι έχω κερδίσει περισσότερες νίκες και Τίτλους από τον ίδιο στην κορυφαία κατηγορία. Πριν από μερικά χρόνια έβγαλαν από το άθροισμα τις νίκες μου στα 125cc και τα 250cc, ώστε να τον έχουν πιο ψηλά από μένα στην κατάταξη, αλλά τον πέρασα και εκεί. Δεν θυμώνω με τα σχόλιά του και η συμπεριφορά του φαίνεται τελικά αστεία σε μένα. Του το έχω πει αυτό και κατάμουτρα”, είπε ο Rossi!

 

Μια άλλη ερώτηση που του έγινε αφορούσε τις 8 μοτοσυκλέτες των ομάδων CRT που φαίνεται ότι θα αγωνίζονται στην κορυφαία κατηγορία του χρόνου:

“Είναι σίγουρα θετικό το να υπάρχουν περισσότερες μοτοσυκλέτες στην σχάρα εκκίνησης, αλλά απλά ελπίζω να μην είναι πολύ αργές. Επίσης ελπίζω να μην είναι ούτε πολύ γρήγορες και να τερματίζουν μπροστά μας”, είπε γελώντας.

 

Βέβαια δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Τίτλο που πήρε σήμερα ο Stoner:

“Του δίνω τα συγχαρητήριά μου. Είχε μια φανταστική χρονιά”.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Portimao: O Melandri είπε αντίο στην R1 με νίκη

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK Portimao: O Checa νικητής στον 1ο Αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα