• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην Ducati θέλουν να δουν την πρόοδο στην Sepang
Για να συγκρίνουν τα δεδομένα σε σχέση με τις χειμερινές δοκιμές
Νέα 19/10/2011 - 10:27

Η ομάδα της Ducati βρίσκεται ήδη στην Μαλαισία και έπειτα από μιας ημέρας ξεκούραση θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα της Sepang. Η πίστα είναι αρκετά τεχνική και επιτρέπει στους αναβέτες της να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα αλλά έχει και αργά σημεία όπου χρειάζεται να βάλουν πρώτη στο κιβώτιο ταχυτήτων. Το πλάτος της πίστας φτάνει ως και τα 16 μέτρα ενώ η θερμοκρασία της ασφάλτου συχνά είναι υψηλή.  

 

Από τη θέσπιση της MotoGP, η Ducati έχει κερδίσει τρεις φορές ενώ μία φορά ακόμα έχει ανέβει στο βάθρο. Ο Valentino Rossi, στον οποίο αρέσει πολύ η πίστα έχει κερδίσει έξι φορές εκεί και έχει ανέβει στο βάθρο άλλες τρεις ενώ ο Nicky Hayden δεν έχει ανέβει στο βάθρο αλλά πάντα είναι ταχύς εκεί. 

Οι αναβάτες δήλωσαν σχετικά:

 

Valentino Rossi:

«Μου αρέσει πολύ η πίστα, και οι καιρικές συνθήκες είναι πάντα ακραίες. Στην Αυστραλία δεν είχαμε τύχη και πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά για να στήσουμε καλά τη μοτοσυκλέτα. Ελπίζω να τα πάμε καλύτερα στην Μαλαισία. Όπως και να ‘χει θα συγκρίνουμε τι έχουμε κάνει με βάση τα δεδομένα από τις δοκιμές που κάναμε εκεί τον χειμώνα και θα έχει ενδιαφέρον να συγκρίνουμε τι έχουμε κάνει από τότε.»

 

Νicky Hayden:

«Οι καιρικές συνθήκες στην Μαλαισία, τυπικά, είναι ζέστη και υγρασία, εντελώς διαφορετικά από ό,τι στον αγώνα στην Αυστραλία. Η πίστα της Sepang συνδυάζει πολλά στοιχεία και χρειαζόμαστε να τα κάνει όλα καλά η μοτοσυκλέτα. Υπάρχουν μεγάλες ευθείες που πρέπει να κινείσαι γρήγορα και δυνατά φρένα για να σταματάς καλά. Από την άλλη, υπάρχουν αργές στροφές, συνεπώς χρειάζεσαι ένα καλό συνδυασμό από όλα και αυτό είναι πρόκληση για τον οδηγό και την μοτοσυκλέτα. Ανυπομονούμε να βρεθούμε και πάλι στην πίστα για να δούμε την πρόοδο που έχουμε κάνει, καθώς τον Φεβρουάριο περάσαμε πολλές ημέρες εδώ.»

Επόμενο άρθρο »

Moto2 &Μοto3: Η ανεπίσημη λίστα

« Προηγούμενο άρθρο

Nέο άρωμα από την Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα