• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Moto2 ΕΔ1: Πρώτος ο Aegerter
Ο Marquez έπεσε χωρίς να τραυματιστεί
Νέα 21/10/2011 - 11:18

Η διαδικασία των πρώτων ελεύθερων δοκιμών της Moto2 στην Sepang βρήκε τον Dominique Aegerter (Technomag-CIP) στην πρώτη θέση με χρόνο 2:08.635. Ο Ελβετός αναβάτης σημείωσε ταχύτερο χρόνο 2:08.635 στον 16ο από τους 18 γύρους που συμπλήρωσε.

 

Ωστόσο η διαδικασία χαρακτηρίστηκε από την πτώση που είχε ο Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol) στους πρώτους γύρους, από high-siding, εξαιτίας της βρεγμένης πίστας καθώς έβρεξε για λίγο στην περιοχή. O Ισπανός έπεσε με ταχύτητα και μεταφέρθηκε στην κλινική της πίστας όπου οι γιατροί δεν διαπίστωσαν τραυματισμό. Στην ίδια στροφή έπεσαν επίσης οι Bradley Smith (Tech 3 Racing) και Jules Cluzel (NGM Forward Racing) και οι Οργανωτές αναγκάστηκαν να βγάλουν κόκκινη σημαία και να διακόψουν προσωρινά τις δοκιμές. Ο Smith, προληπτικά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να κάνει ακτινογραφία στον πνεύμονά του.

 

Όταν η διαδικασία ξανάρχισε, ο Aegerter τέθηκε επικεφαλής και παρέμεινε εκεί ως το τέλος. Στη δεύτερη θέση ήταν ο Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2), ο συμπατριώτης του Aegerter με διαφορά μόνο 0.001 δευτερόλεπτα! Τρίτος βρέθηκε ο Alex de Angelis (JiR Moto2) με διαφορά 0.750 δευτερόλεπτα από τον πρώτο. Στην τέταρτη θέση ήταν ο Andrea Iannone (Speed Master), στην πέμπτη ο Μika Kallio (Marc VDS Racing Team) και στην έκτη ο Pol Espargarο (HP Tuenti Speed Up).

 

Την δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing), ο επικεφαλής της βαθμολογίας στην κατηγορία, Scott Redding (Marc VDS Racing Team), Yuki Takahashi (Gresini Racing) και Kenan Sofuoglu (Technomag-CIP).

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Sepang, 125cc, ΕΔ2: o Terol στην κορυφή

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang 125cc ΕΔ1: Ο Cortese επικεφαλής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα