• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
11ος Αγώνας - Αυστρία (Red Bull Ring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang ΕΔ2: O Pedrosa τρομερός, με διαφορά 1ος
5 Honda στις 5 πρώτες θέσεις!
Νέα 21/10/2011 - 11:19

Ο Dani Pedrosa οδήγησε εκπληκτικά και είναι σταθερά μακράν ο πιο γρήγορος στο 1ο και 4ο κομμάτι της πίστας, ειδικά στα έντονα φρένα της τελευταίας στροφής όπου κερδίζει πάνω από 0.359 του δευτερολέπτου από τον πιο κοντινό του αντίπαλο. Συνολικά είναι 0.820 του δευτερολέπτου μπροστά από τον Stoner και αρκετά περισσότερο από όλους τους άλλους. Ο χρόνος του στο 2:01.250 είναι πολύ κάτω από το ρεκόρ πίστας, αλλά και από τους περσινούς χρόνους. 

Βέβαια να πούμε ότι στις χειμερινές δοκιμές του Φεβρουαρίου ο Stoner είχε κάνει 1:59.665 και ότι και τότε οι 4 πρώτες μοτοσυκλέτες ήταν οι εργοστασιακές Honda. Σήμερα πέρα από το ότι η πίστα δεν είχε ικανοποιητική πρόσφυση και οι χρόνοι είναι ανεβασμένοι σε σχέση με τον Φεβρουάριο για όλους, το άλλο που έχει αλλάξει είναι ότι – με τον Lorenzo εκτός δράσης – οι 5 πρώτες μοτοσυκλέτες είναι Honda!

O Hiro Aoyama στον προτελευταίο του αγώνα στα MotoGP (θα αγωνίζεται στα Superbike το 2012), έκανε τον 5ο χρόνο, με την δορυφορική του μοτοσυκλέτα, που δεν έχει το “μαγικό” κιβώτιο, όπως οι εργοστασιακές.

Μετά τους Pedrosa, Stoner λοιπόν οι Dovizioso, Simoncelli ακολουθούν στο 1.414 και 1.573 αντίστοιχα από την κορυφή, μια “αιωνιότητα” πίσω.

 

Βέβαια τι να πει και ο Valentino Rossi που με 2:03.677 βελτίωσε τον πρωινό του χρόνο, αλλά είναι στην 13η θέση 2.427 δευτερόλεπτα πίσω! Μόνο στο 4ο κομμάτι της πίστας χάνει 7 δέκατα του δευτερολέπτου! Ωστόσο πρώτη Ducati είναι και πάλι αυτή του Randy De Puniet στην 8η θέση με διαφορά λίγο κάτω από 2 δευτερόλεπτα.

Πρώτη Yamaha, η δορυφορική του Colin Edwards που ξέρει την πίστα πάρα πολύ καλά, στην 6η θέση.

Πρώτη Suzuki αυτή του Alvaro Bautista στην 7η θέση, η μόνη με τελική ταχύτητα στα 309.4 χαω, κοντά στην τελική των Honda που είναι από 312.6 έως 310.2 (εκτός από τον ψηλό Super Sic που φτάνει μόλις τα 305 χαω). Η έκτακτη συμμετοχή της Suzuki με τον John Hopkins είναι στην 14η θέση, 7 δέκατα πίσω από τον ομόσταυλό του.

Η έκτακτη συμμετοχή που αντικαθιστά τον Lorenzo, o Katsuyuki Nakasuga έπεσε και στις μεσημεριανές δοκιμές και έμεινε τελευταίος, χωρός να βελτιώσει το χρόνο του.

Ο τραυματίας Hector Barbera, συμπλήρωσε συνολικά 11 γύρους, αλλά σε χαμηλό ρυθμό.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους και τις τελικές στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto2 ΕΔ2: Ο Bradl επανήλθε

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang ΕΔ1: 4 Honda στις 4 πρώτες θέσεις

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα