• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ευχαριστίες από τον πατέρα Simoncelli
Σε όλους όσοι τους συμπαραστέκονται
Νέα 26/10/2011 - 10:22

O Paolo Simoncelli, o πατέρας του Marco που τoν βλέπουμε να παίζει χαρτιά μαζί του, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που στάθηκε κοντά στην οικογένεια από την πρώτη στιγμή. Ο Paolo, ο οποίος έφτασε αμέσως στο σημείο του συμβάντος είπε χαρακτηριστικά: 

«Βρέθηκα 10 μέτρα μακριά από τον Marco. Ήταν ήδη νεκρός, δεν άλλαζε τίποτε. Έφτασα στο φορείο, του έπιασα το χέρι, φώναξα τ’ όνομά του αλλά είχε ήδη φύγει, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Θέλω να ευχαριστήσω τις Αρχές της Μαλαισίας, τον Ιταλό πρέσβη και το προσωπικό της πίστας που δεν μας άφησαν ούτε λεπτό μόνους. Ήταν υπέροχοι.

Κατά την άφιξή μας στην Ρώμη όλοι ήταν εκεί. Από τις Αρχές μέχρι εκατοντάδες κόσμου που χειροκροτούσαν τον Marco. Δεν μπορώ να πω ότι είναι χαίρομαι (για την αιτία που συνέβη αυτό) αλλά όλη αυτή η αφοσίωση είναι πολύ όμορφο πράγμα.»

 

Να σημειώσουμε ότι ο Paolo Simoncelli δεν θέλησε να αναφερθεί καθόλου στο γεγονός ότι οι τραυματιοφορείς που έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος έδρασαν βιαστικά και χωρίς επαγγελματισμό. Δεν τοποθέτησαν κολλάρο στον Marco ενώ το σώμα του τους έπεσε κατά τη μεταφορά του στο ασθενοφόρο.

Να πούμε ότι η Ιταλική αστυνομία περιμένει να παρακολουθήσουν την κηδεία του Marco περισσότερα από 50.000 άτομα.

Επόμενο άρθρο »

Ο Bautista εκφράζει την θλίψη του

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: Αποσύρεται ο Troy Corser

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα