• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο πατέρας του Lorenzo έκανε φάουλ!
Ο Jorge το διόρθωσε οργισμένος
Νέα 29/10/2011 - 21:52

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2010 βρέθηκε προχθές στην τελετή ταφής του συναθλητή του και μάλιστα εκτιμήθηκε από όλους η γραπτή αναφορά του στο σχετικό βιβλίο που άφησε στο Coriano: 

“Θα μου λείψεις για πάντα, συγνώμη που ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες”, έγραψε ο Jorge Lorenzo για τον Marco Simoncelli και λίγο αργότερα αγκαλιάστηκε από τον πατέρα του Paolo που αποδέχτηκε την συγνώμη.

 

Όμως ο πατέρας του Ισπανού, ο Chicho έγρεψε σε δική του σελίδα:

“Ο Simoncelli δεν ήταν πνευματικά έτοιμος για να τρέξει. Για να αγωνίζεσαι σε τέτοιο επίπεδο πρέπει να ετοιμάζεσαι και πνευματικά. Και εκείνος είχε πέσει με ανάλογο τρόπο αρκετές φορές νωρίτερα”.

Οι δηλώσεις αυτές σόκαραν τον Jorge που είχε προβλήματα στη σχέση με τον πατέρα του και στο παρελθόν. Αμέσως έκανε δηλώσεις μέσω του twitter:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς (του Simoncelli) για την υποδοχή που μου έκαναν, γεγονός που με κάνει να βτρέπομαι περισσότερο για τα σχόλια του πατέρα μου, τα οποία είναι πέρα από τα όρια. Ελπίζω ότι κανένας δεν θα σκεφτεί ότι συμφωνώ με όσα λέει, γιατί δυστυχώς αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα μας”.

 

Έχοντας συναντήσει στην Ιταλία προχθές τον Lorenzo στην μικρή μας συνομιλία καταλάβαμε ότι εννοούσε όλα όσα έγραψε και ότι πραγματικά μετάνοιωσε για τις φραστικές αψιμαχίες που είχε με τον εκλιπόντα. Επίσης έχει απόλυτη επίγνωση του ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στον καθένα από τους οδηγούς αγώνων, σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα και ότι κάθε οδηγός αγώνων είναι πνευματικά προετοιμασμένος για όλα.

Ελπίζουμε να καταλάβει το λάθος του και ο πατέρας του, γιατί θα είναι κρίμα να ξαναχαλάσουν οι σχέσεις τους που τα τελευταία χρόνια έχουν ομαλοποιηθεί!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK 2012: Σημαντικές αλλαγές κανονισμών

« Προηγούμενο άρθρο

O Edwards εκτός Valencia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα