• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ducati μιλάει για τα μοντέλα του 2012
Η Hypermotard 1100EVO SP το 2012 σε έκδοση Corse
Νέα Αγοράς 31/10/2011 - 13:26

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Λίγες μέρες πριν την παρουσίαση της νέας Ducati 1199 Panigale Superbike στην διεθνή έκθεση μοτοσικλέτας, αμέσως μετά την πρόσφατη παρουσίαση της ολοκαίνουργιας 848 Streetfighter, η Ducati αφήνει να διαρρεύσουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την γκάμα των μοντέλων της επόμενης χρονιάς.

Η πολυβραβευμένη Multistrada έχει αποδείξει εμπράκτως την αξία του καινοτόμου σχεδιασμού και της πρωτοποριακής φιλοσοφίας της Ducati, κατακτώντας ένα ακόμα τμήμα της αγοράς (μεγάλα ON-OFF) και εντός μόλις 2 ετών καθιερώθηκε ως ένα νέο ορόσημο στην ιστορία της μοτοσυκλέτας.

Με την αυτοπεποίθηση της τεράστιας εμπορικής επιτυχίας της οικογένειας Multistrada που απαρτίζεται από τις 1200 ABS, 1200 S Sport, 1200 S Sport Pikes Peak Special Edition και 1200 S Touring, η εταιρία συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της και το 2012. Έτσι λοιπόν τα μοντέλα του 2012 θα φέρουν ενισχυμένη και μεγαλύτερη σέλα, εμπρός και πίσω, η οποία θα προσφέρει ακόμα πιο άνετη και ξεκούραστη οδήγηση, ενώ η Multistrada 1200 S Touring θα προσφέρεται σε έναν ακόμα χρωματισμό: τιτάνιο ματ (race titanium matte) με μαύρο πλαίσιο. Ο νέος χρωματισμός έρχεται να προστεθεί στους χρωματισμούς του κόκκινου και του άσπρου που διατίθενται έως τώρα.

 

Η Hypermotard 1100EVO SP για το 2012 θα διατίθεται σε έκδοση Corse αναβαθμίζοντας το μοντέλο μέσω του απαράμιλλου αγωνιστικού στυλ της Ducati. Η μεγάλη απόσταση από το έδαφος, οι αναρτήσεις υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και επιδόσεων της Öhlins και το ψηλό τιμόνι κάνουν την Hypermotard 1100EVO SP μια μοτοσυκλέτα έτοιμη για δράση στην πίστα στα χρώματα της αγωνιστικής ομάδας της Ducati.

 

Επόμενο άρθρο »

ARAI RX-7 DOOHAN TT ISLE OF MAN

« Προηγούμενο άρθρο

AGV CITYLIGHT RACE MULTI BLACK-WHITE

Χορηγοί