• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Drudi: O Simoncelli ήταν σπουδαίο άτομο
Ο γνωστός σχεδιαστής και φίλος του Super Sic σχολιάζει
Νέα 01/11/2011 - 23:38

“Πολλά ειπώθηκαν για αυτά που έγιναν στην Sepang... Αλλά ένα μόνο ξέρω για τον φίλο μου τον Sic και το ξέρω σίγουρα: Δεν θα άλλαζε ούτε ένα δευτερόλεπτο από την ζωή του για μια πιο νορμάλ ζωή, χωρίς την μοτοσυκλέτα”, είναι οι λέξεις που είπε ο Aldo Drudi, ο τελευταίος από τους πάρα πολλούς που απέτισαν τιμή στον Marco Simoncelli. 

 

“Το πιο λυπηρό είναι ότι δεν είχε το χρόνο να δείξει το τι σπουδαίος άνθρωπος ήταν και μέσα και έξω από την πίστα. Ήταν κάποιος που πάντα ήξερε πως να ξεπερνά τις αντιξοότητες με την καρδιά του”, συνέχισε ο σχεδιαστής της εμφάνισής του.

Η αγάπη για τους 2 τροχούς είναι κάτι που ο Drudi μοιραζόταν με τους φίλους του Rossi και Simoncelli:

“Αν δεν είχα και γω πάθος για τις μοτοσυκλέτες, ίσως να μην καταλάβαινα το κουράγιο αλλά και τον φόβο που υπάρχει εκεί. Και αυτό είναι σημαντικό, γιατί το κουράγιο δεν είναι το ίδιο με την απερισκεψία. Όταν η πιθανότητα μιας πτώσης γίνεται πραγματικότητα, είμαστε πάντα λίγο σοκαρισμένοι και συγκλονισμένοι, σαν να προδοθήκαμε. Έτσι είναι το πως αισθάνομαι μετά το GP της Μαλαισίας".

 

Μετά ο Drudi σχολίασε την οδήγηση του SuperSic:

“Ήταν ένας πραγματικός αγωνιστής. Οδηγούσε φυσικά, αλλά ποτέ άγρια ή όχι εξευγενισμένα. Έτσι ήταν ο χαρακτήρας του: διαλλακτικός, ακόμη και όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα για τον ίδιο και μετά στην πίστα προτιμούσε να βγει από τον μύλο οδηγών όπως ο Lorenzo, που είναι σοφιστικέ στην οδήγηση, αλλά λίγο αφύσικος”.

 

Επόμενο άρθρο »

H Ιταλίδα Υπουργός Νεολαίας για τον Simoncelli

« Προηγούμενο άρθρο

Βιβλίο για τον Eugenio Lazzarini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα