• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: O Camier υπέγραψε στη Cresent Suzuki
Παραμένει στον θεσμό
Νέα 02/11/2011 - 09:48

Ο Leon Camier υπέγραψε συμφωνία με την ομάδα της Cresent Suzuki για το 2012 και θα συμμετέχει με αυτή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα superbike. Ο πρώην Πρωταθλητής Βρετανίας της κατηγορίας έφυγε από την Aprilia Alitalia με την οποία έλαβε μέρος στο WSBK τα τελευταία δύο χρόνια και με την οποία είχε ανέβει στο βάθρο επτά φορές. Ο Camier δήλωσε έπειτα από τη συμφωνία:

«Είμαι απολύτως ενθουσιασμένος που είμαι μέλος της Cresent και που θα οδηγήσω την GSX-R 1000! Tα πρώτα δύο χρόνια στο WSBK ήταν δύσκολα όμως είχα καλά μερικά αποτελέσματα στα οποία επένδυσα. Είναι μια καλή ευκαιρία για εμένα.

Συναντήθηκα με τον Jack και τον Paul και ήταν ξεκάθαρο ότι ταιριάζουν οι επιδιώξεις μας. Έχουμε τους ίδιους σκοπούς και ανυπομονώ να αρχίσω τις δοκιμές. Πιστεύω ότι η Suzuki GSX-R είναι μία πολύ ικανή μοτοσυκλέτα, ιδίως με τα τεχνικά σχέδια που έχουν στην ομάδα.

Είναι μια αφάνταστη ευκαιρία για εμένα να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου και ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία.»

Επόμενο άρθρο »

Στους Marquez και Vinales το Βραβείο Metraux

« Προηγούμενο άρθρο

Σκίτσα για τον Simoncelli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα