• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia ΕΔ1: Το βρεγμένο άλλαξε τα δεδομένα
Hayden, Elias, Capirossi, Rossi, Stoner, εναλλάχτηκαν στην κορυφή!
Νέα 04/11/2011 - 12:58

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Η βρεγμένη - από την βροχή που έπεσε την νύχτα – πίστα, άλλαξε τα δεδομένα σε σχέση με ότι συνηθίσαμε τελευταία. Αρχικά ο Nicky Hayden με την Ducati GP11.1 σημείωσε έναν πολύ καλό χρόνο και ήταν με διαφορά πρώτος στο μεγαλύτερο διάστημα των Ελεύθερων Δοκιμών 1.

Ο Valentino Rossi ήταν στην 2η θέση, δείχνοντας ότι – όπως είναι γνωστό – η Ιταλική μοτοσυκλέτα είναι πολύ καλή στο βρεγμένο, όπου η αίσθηση των ελαστικών είναι πολύ διαφορετική.

Στα τελευταία 15' λεπτά των δοκιμών άρχισαν να κατεβάζουν χρόνο και οι υπόλοιποι.

Ο Toni Elias που ήταν κοντά στις πρώτες θέσεις πέρασε πρώτος για λίγο, μετά ήρθε η σειρά του Loris Capirossi, μετά πέρασε στην κορυφή ο Rossi, μετά ξανά ο Hayden, ενώ στα τελευταία λεπτά που η πίστα είχε στεγνώσει αρκετά (αλλά πάλι με βρόχινα λάστιχα), ο Casey Stoner πήρε την 1η θέση, με 2ο στον τελευταίο γύρο τον Dani Pedrosa. Rossi & Hayden έμειναν τελικά στις θέσεις 3 & 4, με την 1η Yamaha να είναι στην 6η θέση με τον Ben Spies.

O Katsuyuki Nakasuga που και αυτήν τη φορά αντικαθιστά τον τραυματία Jorge Lorenzo, είναι τελευταίος 16ος, ενώ καλύτερα πήγε ο Josh Hayes που αντικαθιστά τον Colin Edwards.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Moto2 EΔ1: Ο Bradl επικεφαλής

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Φωτογραφικό: Το #58 στις μοτοσυκλέτες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα