• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Moto3 της Mahindra
Παρουσιάστηκε επίσημα στην Valencia
Νέα 06/11/2011 - 21:16

Στο περιθώριο των δοκιμών στην Ισπανική πίστα, η ομάδα της Mahindra παρουσίασε την μοτοσυκλέτα με την οποία θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Moto3 την επόμενη χρονιά. Τα αποκαλυπτήρια έκανε ο Anand Mahindra, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ινδικής εταιρείας, η οποία είναι η πρώτη της χώρας που έλαβε μέρος στο MotoGP.

O Mahindra δήλωσε σχετικά:

«Παρακολούθησα την πρόοδό μας στα 125cc όλη τη χρονιά και είμαι ευχαριστημένος που είχαμε την ευκαιρία να δούμε από πρώτο χέρι τα τεκταινόμενα στο MotoGP. Είμαι διπλά χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να παρουσιάσω την Mahindra Racing MGP30.

Όταν ο όμιλός μας αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόκληση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος επιλέξαμε να το κάνουμε με ευφυΐα, αφοσίωση και δέσμευση στο στόχο μας να αναδειχθούμε και να επιτύχουμε. 

Φέτος, χρησιμοποιήσαμε τα 125cc ως ερευνητικό πεδίο και να μάθουμε ώστε να εξελίξουμε την μοτοσυκλέτα μας για την Moto3 στην Ιταλία. Είμαι περήφανος για τα επιτεύγματα της ομάδας μας, των αναβατών και των μηχανικών μας όλη τη χρονιά και ανυπομονώ να δω την πανέμορφη μοτοσυκλέτα μας να ανταγωνίζεται στην καινούργια κατηγορία το 2012.»

 

Η Mahindra MGP30 εξελίχθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Engines Engineering. Διαθέτει ατσάλινο πλαίσιο τύπου χωροδικτυώματος και αλουμινένιο ψαλίδι. Ο μονοκύλινδρος κινητήρας των 250cc έχει εξελιχθεί από την Mahindra σε συνεργασία με την Oral Engineering.

Να θυμίσουμε ότι η παρουσίαση έγινε σε μια ευτυχή συγκυρία για την ομάδα καθώς ο Danny Webb, ο ένας από τους αναβάτες της, πήρε την pole position στις χτεσινέςκατατακτήριες δοκιμές και θα ξεκινήσει πρώτος στον σημερινό αγώνα των 125cc.

Επόμενο άρθρο »

Stefan Bradl: Το πορτραίτο του Πρωταθλητή

« Προηγούμενο άρθρο

O Schwantz θα οδηγήσει αύριο την RC212V του Sic!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα