• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: “Το κράνος μου είναι μια αγκαλιά για τον Sic”
Ο Valentino μιλάει για τον Μάρκο και το κράνος του
Νέα 06/11/2011 - 13:04

Ο Valentino Rossi αντί να μιλήσει για την μοτοσυκλέτα του και τον αγώνα, χθες στην συνέντευξη τύπου μίλησε για τον Sic, το κράνος του και κάποιες αναμνήσεις από όσα έγιναν φέτος. 

Το Σάββατο το απόγευμα πριν από τον Αγώνα στο Le Mans, ο ίδιος και ο Marco μόλις είχαν βγει από την επιτροπή ασφαλείας, όπου οι Stoner και Lorenzo είχαν κάνει σκληρή κριτική για την οδήγηση του Simoncelli:

“Δεν συμφωνούσα με τον Casey και τον Jorge, αλλά ζήτησα από τον Marco να μου κάνει μια μικρή χάρη. Είπα: Marco, αύριο όλοι θα έχουν τα μάτια τους πάνω σου, έτσι προσπάθησε να μην κάνεις κάτι ανόητο. Μείνε ήρεμος τουλάχιστον για έναν Αγώνα. Ο Sic που το υποσχέθηκε: Μην ανησυχείς, το κατάλαβα και συμφωνώ μαζί σου”, του είπε ο Marco.

Βέβαια την επόμενη μέρα έγινε το περίφημο ατύχημα μεταξύ Pedrosa και Simoncelli, “αλλά ο Sic ήταν έτσι, πάντα πήγαινε με το ένστικτό του”, συμπλήρωσε ο Valentino.

 

Έπειτα ο “γιατρός” αναφέρθηκε στο κράνος που φορά στον τελευταίο Αγώνα:

“Μου αρέσει πολύ το design, είναι σίγουρα το κράνος με το μεγαλύτερο μήνυμα από όλα τα κράνη μου στην καριέρα μου. Μίλησα με τον Aldo Drudi για αυτό και διαλέξαμε το πιο αντιπροσωπευτικό στοιχείο του κράνους του Marco, τις δύο κόκκινες λωρίδες. Δεν ήθελα να φορέσω το κράνος του Sic, γιατί αυτό ήταν και θα είναι μόνο για αυτόν. Αυτό σχέδιο μας επιτρέπει να τα συνδυάσουμε και τα δύο γραφικά, είναι μια αγκαλιά για τον Sic”.

Ο Rossi συνέχισε μιλώντας για τον Αγώνα:

“Ελπίζω να το ανεβάσω αυτό το κράνος στο βάθρο αύριο. Αλλά θα είναι αρκετό και το να κάνω έναν καλό αγώνα για τον αφιερώσω σε κείνον. Εκτός από τον Stoner, η διαφορά μου από τους υπόλοιπους δεν είναι μεγάλη".

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia Φωτογραφικό από τον γύρο για τον Sic

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Schwantz οδήγησε τον γύρο για τον Super Sic

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα