• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Suzuki στο MotoGP και το 2012
Σύμφωνα με τον Denning
Νέα 07/11/2011 - 20:35

Ο Paul Denning, Team Manager της Suzuki, δήλωσε ότι η Ιαπωνική ομάδα θα είναι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και την επόμενη χρονιά. Ο ίδιος είπε ότι θα ήθελε να έχει δύο αναβάτες, αντί για έναν, ίσως δείχνοντας το δρόμο για την επιστροφή του John Hopkins στην ομάδα. Ο Denning είπε χαρακτηριστικά:

«Ακόμα δεν είναι επίσημο, όμως είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε στον θεσμό την επόμενη χρονιά.»

 

Ο Bautista αποδείχτηκε ο «μοιραίος» άνθρωπος στην Valnecia καθώς η πτώση του στην πρώτη στροφή έγινε αιτία να συμπαρασύρει τους Rossi, Hayden και De Puniet οι οποίοι εγκατέλειψαν. Ο Ισπανός αναβάτης δήλωσε σχετικά:

«Ήταν ένας άσχημος τρόπος να τελειώσει η χρονιά επειδή πριν τον αγώνα περίμενα να παλέψω για το βάθρο! Ήμασταν ταχείς σε όλες τις συνθήκες, όλο το Σαββατοκύριακο και θεωρούσα ότι θα κάναμε έναν καλό αγώνα. Έφτασα στην πρώτη στροφή ανάμεσα στον Dovizioso και τον Rossi. Δυστυχώς ο Andrea χτύπησε τον εμπρός τροχό μου με το πίσω ελαστικό του και δεν μπορούσα να κάνω κάτι για να αποφύγω την πτώση. Το κακό είναι ότι συμπαρέσυρα άλλους τρεις οδηγούς οι οποίοι επίσης έπεσαν και λυπάμαι γι’ αυτούς, για την ομάδα και για τους οπαδούς.  

 

Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη καθώς έσπασα τον αριστερό μηρό μου στην αρχή. Στη συνέχεια ανάρρωσα και κάναμε καλή δουλειά, ιδίως από την μέση της χρονιάς και έπειτα. Όμως δεν είχαμε τα αποτελέσματα που αξίζαμε. Ευχαριστώ την Suzuki και την ομάδα μου για την δουλειά που έκαναν σε όλους τους αγώνες και όλοι είδαμε τη βελτίωση στην πίστα. Επίσης ευχαριστώ όσους με υποστήριξαν.»

 

Να σημειώσουμε ότι ο Nobuatsu Aoki, ο οδηγός-δοκιμαστής της Suzuki, έχει κάνει δοκιμές με μια μοτοσυκλέτα με κινητήρα 1000cc στο Motegi όμως η ομάδα ίσως λάβει μέρος με αυτή των 800cc το 2012. O Bautista όμως ίσως να προτιμήσει να πάει σε άλλη ομάδα, αφού ακόμη αργεί η οριστική και επίσημη απάντηση της Suzuki!

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό: Οι Κυρίες στην Valencia

« Προηγούμενο άρθρο

Ανάμεικτα συναισθήματα για τον Elias

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα