• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Zarco στην Moto2 το 2012
Mε την ομάδα της JiR Racing
Νέα 07/11/2011 - 14:49

Όπως έγινε γνωστό, ο Johann Zarco, ο οποίος συμμετείχε στα 125cc με την ομάδα της Avant-AirAsia-Ajo, την επόμενη χρονιά θα λάβει μέρος στην Moto2 με την JiR Racing. Ο Γάλλος οδηγός που ήταν ο κυριότερος ανταγωνιστής του Nicolas Terol, του φετινού Πρωτάθλητη στα 125cc, είχε ανακοινώσει από την Αραγονία ότι συζητούσε με τον Gianluca Montiron, τον ιδιοκτήτη της ομάδας, και απλά στην Valencia επιβεβαίωσε την συμφωνία. Ο Zarco δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που την επόμενη χρονιά θα αγωνίζομαι με την ομάδα της JiR η οποία ίναι γνωστή και έχει ήδη καλά αποτελέσματα. Στις συναντήσεις που είχα με στελέχη της κατάλαβα ότι έχουν πολύ φιλόδοξους στόχους και θέλουν να τα πάνε καλά στην κατηγορία. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο όμως είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά με τον Laurent Fellon (Mάνατζερ και εκπαιδευτή) για να μπορέσω να είμαι ταχύς με μια μοτοσυκλέτα της Moto2. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα μου δώσει την ευκαιρία να φέρω καλά αποτελέσματα.»

 

Να σημειώσουμε ότι ο Zarco θα έχει για συναθλητή του τον 15χρονο Eric Granado ο οποίος προέρχεται από το Ισπανικό Πρωτάθλημα των 125cc. Ο Granado όμως θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα από τον αγώνα του Silverstone και έπειτα όταν θα συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικία του, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί. Ο νεαρός Ισπανός είπε μεταξύ άλλων:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της JiR για την ευκαιρία που μου δίνει για την επόμενη χρονιά. Είναι ένα καινούργιο βήμα στην ζωή μου και είμαι ενθουσιασμένος που θα λάβω μέρος στην Moto2, μια κατηγορία με έντονο ανταγωνισμό και έμπειρους αναβάτες. Θέλω να μάθω ό,τι μπορώ για την ομάδα μου και την κατηγορία και βελτιώσω τις ικανότητές μου.»

Επόμενο άρθρο »

O Lorenzo δεν θα λάβει μέρος στις δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Nico Terol, ο τελευταίος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 125cc

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα