• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Barbera υπέγραψε στην Pramac Racing
Θα είναι αναβάτης της για το 2012
Νέα 08/11/2011 - 09:40

O Hector Barbera υπέγραψε συμφωνία με την Pramac Racing και έτσι το 2012 θα οδηγεί και πάλι μία Ducati στην μεγάλη κατηγορία. Ο Ισπανός αναβάτης δήλωσε σχετικά:

«Το 2012 θα είναι η τρίτη χρονιά στην οποία θα οδηγώ Ducati και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Pramac Racing και τον Paolo Campinoti που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν πέτυχα τα αποτελέσματα που ήθελα και ελπίζω να το κάνω τώρα καθώς έχω την εμπειρία πλέον.

Έχουμε υψηλές προσδοκίες. Προέρχομαι από μία από τις πιο σκληρές στιγμές τις καριέρας μου και ήθελα να κάνω μια αλλαγή. Στην Ducati δουλεύουν σκληρά αλλά είχαν μια δύσκολη χρονιά φέτος. Ελπίζω με τις δοκιμές αλλά και με τις χειμερινές διακοπές να έχουν το χρόνο να δημιουργήσουν μία πολύ ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα από την αρχή της επόμενης σεζόν.»

 

Με τη σειρά του ο Paolo Campinoti, Διευθυντής της Pramac Racing, δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Hector Barbera θα είναι μαζί μας για το 2012. Είμαστε σίγουροι ότι η εμπειρία που έχει από την Ducati τα τελευταία δύο χρόνια θα τον κάνει να έχει μια καλύτερη χρονιά μαζί μας. Παρά τον τραυματισμό του, φέτος ήταν ο τρίτος αναβάτης με Ducati.

Θέλω να ευχαριστήσω τους Randy de Puniet και Loris Capirossi για τη συνεργασία μας και να τους ευχηθώ κάθε ευτυχία εντός και εκτός πίστας.»

Επόμενο άρθρο »

Abraham: «Ήμασταν άτυχοι φέτος»

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Hayden ήλπιζε σε έναν καλό αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα