• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θετική αποτίμηση στην Bridgestone
Από τις δοκιμές των νέων ελαστικών
Νέα 11/11/2011 - 15:14

Δεν ήταν μόνο οι ομάδες που έκαναν δοκιμές με τις νέες μοτοσυκλέτες τους για τo 2012 στην Valencia, ήταν και η Bridgestone η οποία τους έδωσε τα ελαστικά που δημιούργησε για την επόμενη χρονιά. Ο Tohru Ubukata, Γενικός Διευθυντής στο τμήμα εξέλιξης αγωνιστικών ελαστικών της εταιρείας, δήλωσε σχετικά:

«Αυτό το τεστ ήταν μια σημαντική ευκαιρία για εμάς να δώσουμε στους αναβάτες τα ελαστικά που δημιουργήσαμε για την επόμενη χρονιά. Κάθε αναβάτης χρησιμοποίησε και τις δύο ημέρες τα ελαστικά προδιαγραφών του 2012, συμπεριλαμβανομένων και των ομάδων CRT.

 

Αυτές ήταν οι πρώτες επίσημες δοκιμές με τις μοτοσυκλέτες των 1000cc και ήταν μια δοκιμασία για να μάθουμε τις μοτοσυκλέτες και δεν επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας. Θα συνεχίσουμε να μαθαίνουμε τα χαρακτηριστικά τους και στις επόμενες δοκιμές.  

 

Ξεκινήσαμε να δημιουργούμε τη νέα γενιά ελαστικών από τις περσινές δοκιμές στη Valencia και επωφελούμασταν από κάθε δοκιμή που γινόταν φέτος. Είμαι σίγουρος ότι κάναμε βήματα προόδου.

Ο στόχος μας για αυτά τα νέα ελαστικά ήταν να κάνουμε πιο εύκολα τα χαρακτηριστικά πρόσφυσής τους, να ζεσταίνονται γρηγορότερα και να αυξήσουμε το θερμοκρασιακό εύρος αποδοτικής λειτουργίας τους.

 

Είμαι ικανοποιημένος από τα δεδομένα που συλλέξαμε σε αυτές τις δύο ημέρες των δοκιμών στην Valencia και από τις πληροφορίες που μας έδωσαν οι οδηγοί, τόσο των ομάδων του θεσμού όσο και των CRT ομάδων. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξή τους και για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξαν στην εξέλιξη των ελαστικών όλη τη χρονιά.»

Επόμενο άρθρο »

O Sandi αφήνει το WSBK για ομάδα CRT

« Προηγούμενο άρθρο

Ευχαριστημένοι στην Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα