• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi στην Monza, o Checa στην Jerez με την GP12!
Παρά το ότι θα μπορούσε ο Ιταλός να κάνει δοκιμές, με το νέο κανονισμό!
Νέα 22/11/2011 - 22:02

Ο Valentino Rossi ετοιμάζεται για το Rally της Monza, όπως φαίνεται από τα αυτοκόλλητα που μπήκαν ήδη στο Ford Fiesta WRC (φωτ. 1) και την ίδια στιγμή ο Carlos Checa βρίσκεται στην Jerez, όπου αύριο ξεκινά ένα τριήμερο τεστ. 

Στο τεστ αυτό συμμετέχουν αρκετοί οδηγοί της Moto2, κάποιοι των CRT ομάδων και ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής των SBK, που θα δοκιμάσει την Ducati GP12 (φωτ. 2 με τον Nico Terol και πίσω τους μέσα στο γκαράζ η GP12).

O Colin Edwards (φωτ. 3) ήταν σήμερα στο γκαράζ της νέας του ομάδας NGM Forward Racing για να δοκιμάσει για πρώτη φορά την Suter – BMW (φωτ. 4), την οποία ήδη έχει εξελίξει ο Mika Kallio και η ομάδα Marc VDS που τελικά δεν θα τρέξει στην μεγάλη κατηγορία.

 

Οι φήμες λίγο νωρίτερα έλεγαν ότι ο Rossi θα εμφανιστεί στην πίστα αύριο για να δοκιμάσει και αυτός την GP12, όμως πριν λίγα λεπτά ο Davide Brivio που βρίσκεται στην Monza με τον Valentino, έγραψε στο twitter:

“Η Ducati βρίσκεται στην Jerez με τους οδηγούς δοκιμών, ετοιμάζοντας κάποια νέα πράγματα ενόψει του τεστ της 31ης Ιανουαρίου για την Sepang. O Vale δεν θα τεστάρει εκεί”, για να δώσει τέλος στις φήμες αυτές.

Μπορεί ο κανονισμός να επιτρέπει στον Ιταλό να κάνει δοκιμές πριν την 1η Δεκεμβρίου, οπότε αρχίζει η δίμηνη απαγόρευση δοκιμών για όλους, αλλά προφανώς τα πράγματα που θα δοκιμαστούν δεν είναι ακόμη στο επίπεδο για να γίνει μια δοκιμή τέτοιου επιπέδου. Ο Checa θα δώσει τη δική του αξιολόγηση, για το αν η κατεύθυνση είναι σωστή, πάντα με στόχο τις αλλαγές που χρειάζονται ώστε τον Φεβρουάριο η διαφορά από την Honda να είναι μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο!

 

Επόμενο άρθρο »

Ένας μήνας χωρίς τον Super Sic

« Προηγούμενο άρθρο

WSBK: H BMW θα κάνει δοκιμές στην Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα