• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: H Cresent Suzuki στο Portimao
Θα κάνει δοκιμές με τον Camier
Νέα 24/11/2011 - 13:21

Η ομάδα της Cresent Suzuki θα κάνει δοκιμές στην πίστα του Portimao με τον Leon Camier (φωτογραφία) με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο πρόσφατα. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που ο αναβάτης θα οδηγήσει την GSX-R1000.

Ο John Hopkins δεν θα είναι στην Πορτογαλία επειδή ακόμα αναρρώνει από την εγχείρηση στο χέρι του και τη θέση του θα πάρει, για τις δοκιμές, ο Alastair Seeley, ο νικητής του Βρετανικού Πρωταθλήματος supersport. 

 

Ο Camier δήλωσε σχετικά:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα οδηγήσω την μοτοσυκλέτα. Υπάρχουν πολλά πράγματα να δοκιμάσω και πρέπει να γνωριστώ με την ομάδα. Αρχικά δεν θα επικεντρωθώ στους χρόνους στο γύρο, θα πρέπει να αισθανθώ άνετα στην μοτοσυκλέτα και να έχω μια καλή βάση για την συνέχεια.»

 

Ο Seeley επισήμανε:

«Ανυπομονώ για το τεστ με την Cresent Suzuki. Πάντα έχει ενδιαφέρον να βλέπεις πώς λειτουργεί μια άλλη ομάδα ενώ έχει ενδιαφέρον να είμαι πάλι στα superbike έπειτα από έναν χρόνο σε άλλη κατηγορία.»  

 

Ο Jack Valentine, Τeam Manager της ομάδας, σχολίασε με την σειρά του:

«Χαίρομαι πραγματικά που θα έχουμε τον Leon στην μοτοσυκλέτα. Σκοπεύουμε να έχουμε καλές ρυθμίσεις στο πλαίσιο για τον ίδιο και αν συνηθίσει γρήγορα θα προσπαθήσουμε και για χρόνους. Βασική προϋπόθεση είναι να αισθανθεί άνετα στην μοτοσυκλέτα και να πάει στις χειμερινές δοκιμές με άνεση.

Με τη βοήθεια και του Alastair θα δοκιμάσουμε διάφορες ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά και τον κινητήρα. Επίσης η ομάδα έχει κάποια νέα στελέχη και πρέπει να γνωριστούμε και να δεθούμε καλύτερα. Το βασικό είναι να φύγουμε από το Portimao ευχαριστημένοι και με θετικά δεδομένα τα οποία θα μας επιτρέψουν να τα πάμε καλά στο τεστ της επόμενης χρονιάς.»

Επόμενο άρθρο »

Συγκρατημένος ο Terol

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Ο Rossi οδηγεί το Ford Fiesta WRC

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα