• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Vinales δοκίμασε την Moto3 της FRT
Στην πίστα της Almeria
Νέα 24/11/2011 - 14:49

Ο Maverick Vinales συμπλήρωσε περίπου 20 γύρους στην πίστα της Almeria με την μοτοσυκλέτα της FTR για την Moto3. Μάλιστα η ομάδα έδωσε στον 16χρονο Ισπανό την δυνατότητα να οδηγήσει και την μοτοσυκλέτα της για την Moto2 σαν δώρο για την καλή πορεία του στα 125cc φέτος.  

Παρά τις καλές καιρικές συνθήκες, η μοτοσυκλέτα της Moto3 παρουσίασε «προβλήματα νεότητας» και δεν ολοκληρώθηκε το αρχικό πρόγραμμα δοκιμών. Παρόλα αυτά, από την ομάδα της BQR ανακοινώθηκε ότι τα δεδομένα που συνέλεξαν είναι ικανοποιητικά και θα τους επιτρέψουν να την εξελίξουν σωστά και ότι προσβλέπουν στις επόμενες δοκιμές. 

Ο Vinales δήλωσε σχετικά:

«Χαίρομαι γι’ αυτή την έκπληξη που μου επιφύλαξαν. Ήθελα να το ζητήσω αλλά ποτέ δεν περίμενα να ανέβω στη σέλα μιας μοτοσυκλέτας της Moto2. Εξεπλάγην από την δύναμη και την επιτάχυνση. Το απόλαυσα πραγματικά και ευχαριστώ ειλικρινά την ομάδα.

Οι δοκιμές ήταν μεγάλης σημασίας και για την εξέλιξη της Moto3 με πλαίσιο της FTR και κινητήρα της Honda. Kαταφέραμε να συγκεντρώσουμε χρήσιμα δεδομένα για την συνέχεια.»

Επόμενο άρθρο »

O De Puniet εντυπωσίασε στην Jerez την 2η μέρα

« Προηγούμενο άρθρο

O Bradl εγχειρίστηκε στο πόδι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα