• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: Δοκιμές της Ducati Team Roma
Θετικά τα δεδομένα από αυτές
Νέα 29/11/2011 - 17:32

Η ομάδα της Ducati Roma έκανε μονοήμερες δοκιμές στην πίστα της Vallelunga όπου τα δεδομένα πήγαν καλά, χάρη και στην καλοκαιρία που επικρατούσε. Ο Niccolο Canepa δοκίμασε νέα ηλεκτρονικά στην 1198 ενώ το ντεμπούτο του με την ομάδα έκανε και ο 22χρονος Andrzej Chmielewski στην κατηγορία Superstock 1000. Ο Canepa δήλωσε έπειτα από τις δοκιμές:

«Δυστυχώς δεν είχαμε πολύ χρόνο στην διάθεσή μας και το απόγευμα υπήρχαν πολλές μοτοσυκλέτες στην πίστα και δεν μπορούσαμε να πιέσουμε όσο θέλαμε. Δούλεψα με τα ηλεκτρονικά και την ανάρτηση της Ducati μου και συνεχίσαμε τηυν δουλειά που κάναμε στο Misano. Πρέπει να κάνουμε και άλλα τεστ πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Συνεργάζομαι καλά με την ομάδα μoυ και βελτιωνόμαστε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήρθαν να υποστηρίξουν στην Vallelunga, οπαδούς και χορηγούς.»

 

Με τη σειρά του ο Chmielewski επισήμανε:

«Ήταν η πρώτη μου φορά με την ομάδα και με την νέα μου μοτοσυκλέτα. Χαίρομαι και είναι τιμή μου που είμαι μαζί της και ήδη έχουν δείξει τον επαγγελματισμό τους και την ανταγωνιστικότητά τους. Ήμουν εκτός αγώνων για δύο χρόνια και σίγουρα χρειάζομαι δοκιμές για να επανέλθω σε φόρμα. Η Ducati μου είναι δυνατή και εύκολη στην οδήγησή της. Είμαι σίγουρος ότι θα περάσω καλά την επόμενη χρονιά στα Superstock και ευχαριστώ τον Andrea Petricca που μου έδωσε την ευκαιρία.»

Επόμενο άρθρο »

O Bautista γράφει από την Αφρική

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Στιγμιότυπα από την Monza

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα