• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ετήσιο Εορταστικό Bazaar της «Hellinmoto»
Mεγάλες εκπτώσεις, έως 80%!
Νέα 01/12/2011 - 12:10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στις 17 & 18 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 έως τις 17.00, το ραντεβού σας είναι στο εορταστικό Bazaar της «ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ» που θα πραγματοποιηθεί στην καρδιά της Αθήνας, στο Ducati Store και KTMDownUnder , Πλαταιών 4-6 & Αγησιλάου στο Γκάζι. 

 

 

Ποικιλία μοντέλων σε καινούργιες και μεταχειρισμένες μοτοσυκλέτες BETA, HUSQVARNA, DERBI, BIMOTA, MORINI, TGB, MALAGUTI, CAGIVA, KTM DUCATI, MV AGUSTA, σε ειδικές τιμές μόνο για το εορταστικό διήμερο.  

 

Εκτός αυτών, θα υπάρχουν πολλά καινούργια προϊόντα ΚΤΜ και Ducati, καθώς και επώνυμα αξεσουάρ, είδη ένδυσης, κράνη, γυαλιά επώνυμων κατασκευαστών όπως OAKLEY, NEXX, NOLAN, IXON, IXS, AIROH, DRIVER, DAINESE, SIDI, REVIT, GLOVER, SMITH με εκπτώσεις που φτάνουν έως και 80%! 

 

 

Επίσης θα υπάρχει stock από bagster, κάγκελα, σχάρες, σταντ, εξατμίσεις, λιπαντικά, γρανάζια, αλυσίδες, κλειδαριές ευρωπαϊκών και ιαπωνικών μοτοσυκλετών μοντέλων 1996 -2000. 

Παραδοσιακά, κάποιοι θα είναι ακόμα πιο κερδισμένοι από τις κληρώσεις του διήμερου που θα πραγματοποιηθούν στο κλίμα των ημερών.

 

Από αυτό το Bazaar δεν θα λείψει κανείς! Σας περιμένουμε όλους!

 

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: Οι δοκιμές της Pedercini Kawasaki

« Προηγούμενο άρθρο

Tο δώρο των Rossi, Lorenzo από τον Άγιο Βασίλη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα