• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Suter: «Είναι σημαντική η εμπειρία του Edwards»
Για την εξέλιξη της CRT μοτοσυκλέτας
Νέα 30/11/2011 - 12:51

Ο Eskil Suter, ο Ελβετός σχεδιαστής πλαισίων, έδωσε συνέντευξη όπου τόνισε το πόσο σημαντική είναι η εμπειρία που έχει ο Colin Edwards από τους αγώνες και η οποία θα συμβάλλει καθοριστικά στην εξέλιξη της CRT μοτοσυκλέτας Suter-BMW, με την οποία θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2012.  

 

Ο Suter δημιούργησε το πλαίσιό της και ο Edwards την πρωτοοδήγησε στις δοκιμές της Jerez. Πριν από αυτόν την μοτοσυκλέτα είχαν δοκιμάσει οι Mika Kallio, Damian Cudlin και Carmelo Morales, οι οποίοι πάντως δεν έχουν ίδια εμπειρία με τον Edwards. Ο Suter δήλωσε σχετικά:

«Νομίζω ότι ο Colin θα είναι μεγάλη βοήθεια για εμάς επειδή έχει την εμπειρία από τις πρόσφατες εργοστασιακές μοτοσυκλέτες και ξέρει πώς πρέπει να είναι τα δεδομένα. Σίγουρα αυτό είναι κάτι που μας λείπει.

Ο Mika είχε κάποια εμπειρία από την Ducati και κάναμε καλή δουλειά μαζί του. Όμως σε αυτό το στάδιο εξέλιξης που φτάσαμε πλέον δεν ξέρουμε τι ισχύει σε μια εργοστασιακή Yamaha και (η συνδρομή του Edwards) είναι σίγουρα μεγάλη βοήθεια για εμάς. Το γεγονός ότι τον έχουμε μαζί μας θα μας βοηθήσει σημαντικά στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας.»

Επόμενο άρθρο »

Moto2: O Rolfo στην Technomag-CIP

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: Ο Haslam και πάλι ταχύτερος στο Portimao

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα