• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To Sachsenring παραμένει στο MotoGP
Βρέθηκαν τα χρήματα που απαιτούνταν
Νέα 02/12/2011 - 09:54

Οι φίλοι της πίστας του Sachsenring θα ανακουφιστούν όταν μάθουν ότι αυτή θα συμπεριληφθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς. Οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης πίστας, η οποία φιλοξενεί το Γερμανικό Grand Prix από το 1998, είχαν να αντιμετωπίσουν ένα σημαντικό οικονομικό θέμα, το οποίο λίγο έλειψε να την αφήσει εκτός διοργάνωσης.

Η Dorna ζήτησε 3.000.000 ευρώ για τη διεξαγωγή του αγώνα ενώ απαίτησε να γίνουν κάποιες αλλαγές στην πίστα για λόγους ασφαλείας, τις οποίες είχαν ζητήσει οι οδηγοί. Το ποσό για τις εργασίες ανέρχεται στο 1.000.000 ευρώ. Συνολικά, λοιπόν, οι άνθρωποι του Sachsenring έπρεπε να δώσουν 4.000.000 ευρώ.

 

Όπως φαίνεται ο Γερμανικός οργανισμός ADAC, ο οποίος έχει την πίστα, έπεισε την Κυβέρνηση της Σαξονίας η οποία θα εγγυηθεί οικονομικά. Επίσης έχει προγραμματιστεί να δοθεί συνέντευξη Τύπου για το θέμα στην οποία θα παραστεί και ο Stanislaw Tillich, Πρωθυπουργός του Γερμανικού κρατιδίου, όπου θα ανακοινωθεί το πολυετές συμβόλαιο για την διεξαγωγή του Grand Prix στην συγκεκριμένη πίστα.

Επόμενο άρθρο »

SBK: O Laverty μιλά για την πρώτη του πτώση με την Aprilia

« Προηγούμενο άρθρο

O Ecclestone δίνει χρόνο στο Texas

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα