• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: O Biaggi δεν βρήκε συνεργάτες ακόμα
Παραμένει ρευστή η κατάσταση στην Aprilia
Νέα 07/12/2011 - 11:33

Ο Max Biaggi προς παρόν παραμένει χωρίς στενούς συνεργάτες στην ομάδα της Aprilia. Έπειτα από την αποχώρηση των Francesco Guidotti και Giovanni Sandi (οι οποίοι πήγαν στα MotoGP), έχουν μείνει κενές οι θέσεις τους, καίριες για την ομάδα και τον ίδιο. Επίσης ο Enrico Folegnani, ο μηχανικός του Ιταλού αναβάτη, ακόμα δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα παρότι ο Gigi Dall'Igna θέλει να τελειώνει με αυτή την υπόθεση ως την επόμενη εβδομάδα.

 

Εκτός αυτών ο Sandi φαίνεται ότι έπεισε και άλλα μέλη της Aprilia να τον ακολουθήσουν στο MotoGP και την CRT ομάδα με την οποία θα συμμετέχει ο γιος του Giampiero. Όμως αυτά ακόμα δεν έχουν διευκρινίσει τι θα πράξουν.

Σύμφωνα με φήμες οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο Sandi πικράθηκε που ο γιος του αντικαταστάθηκε από τον Federico Mandatori, ανηψιό του Biaggi, στην Aprilia και αυτό συνέβαλε στο να αποφασίσει να φύγει.

 

Η κατάσταση που επικρατεί πλέον στην ομάδα δεν κάνει κακό μόνο τεχνικά αλλά και ψυχολογικά, ιδίως για τον Ιταλό αναβάτη. Ωστόσο, η Arpilia έχει τα δεδομένα που χρειάζονται για να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα και όποιοι αντικαταστήσουν τα μέλη που έχουν φύγει ή πρόκειται να αποχωρήσουν από την ομάδα θα έχουν στη διάθεσή τους μια βάση για να δημιουργήσουν.

Επόμενο άρθρο »

SBK: Παρουσιάστηκε επίσημα η ομάδα της BMW Ιtalia

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Ο Isaac Vinales στην κατηγορία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα