• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Scassa με MV Agusta F3 στο SBK;
Φήμες θέλουν την ομάδα να συμμετέχει στο θεσμό
Νέα 16/12/2011 - 10:34

Πριν από περίπου ένα μήνα είχαμε γράψει ότι ο Francis Batta  ανακοίνωσε την αποχώρηση της Αlstare Suzuki από το SBK, επειδή η Ιαπωνική ομάδα δεν θα εμπλακεί πλέον στον θεσμό. Ο Βέλγος Μάνατζερ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον να συνεργαστεί με την MV Agusta, όμως Ιταλοί δεν έδειξαν ενδιαφέρον αρχικά. Όμως φαίνεται ότι η επιμονή του Batta επιβραβεύτηκε και όπως έγινε γνωστό θα συναντηθούν μαζί του να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

 

Μάλιστα φήμες θέλουν τους ανθρώπους της MV Agusta να σκέφτονται το ενδεχόμενο εμπλοκής τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport το 2012 με οδηγό τον Luca Scassa. O Scassa έχει εμπειρία από τη οδήγηση της μοτοσυκλετών της εταιρείας καθώς το 2006 κέρδισε το Ιταλικό Πρωτάθλημα Superbike με μια F4 ενώ ήταν τρίτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superstock. Το 2007 έλαβε μέρος στο Πρώτάθλημα Superbike AMA ως επίσημος αναβάτης της MV Agusta όπου κέρδισε τον τίτλο «Πρωτοεμφανιζόμενος οδηγός της χρονιάς», ενώ το 2008 επέστρεψε στην Ιταλία και κέρδισε το Ιταλικό Πρωτάθλημα Suberbike, πάντα με F4.

Φέτος ο Scassa συμμετείχε με την ομάδα της Υamaha ParkingGo (φωτογραφία) όπου κέρδισε σε τρεις αγώνες και τερμάτισε πέμπτος στην κατάταξη.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Και ο Stoner οδήγησε αγωνιστικό αυτοκίνητο

« Προηγούμενο άρθρο

WSS: Διάκριση για τον Davies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα