• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: «Ο Rossi θα κερδίσει ξανά»
Αναφέρθηκε στην ανάρρωσή του και στον Rossi
Νέα 20/12/2011 - 10:50

Ο Jorge Lorenzo αναγκάστηκε από τις συνθήκες φέτος να χάσει το Νο 1 από την μοτοσυκλέτα του και να το «παραδώσει» στον Casey Stoner, ωστόσο ο Ισπανός αναβάτης δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι η Yamaha του υστερούσε σε σχέση με τις Honda και οδήγησε στο όριο την μοτοσυκλέτα του, ίσως και να το ξεπέρασε κάποιες φορές.

 

Ο τραυματισμός του στο αριστερό χέρι στο ζέσταμα του αγώνα στο Philip Island του στέρησε την δυνατότητα να αγωνιστεί ως το τέλος για τον Τίτλο αλλά ο Lorenzo αναρρώνει ικανοποιητικά και αναμένεται να είναι πλήρως έτοιμος όταν αρχίσουν οι δοκιμές.

Ο Lorenzo έδωσε συνέντευξη στην οποία αναφέρθηκε στην κατάστασή του αλλά και στον Valentino Rossi. Συγκεκριμένα ο Ισπανός είπε:

«Είμαι στο τελευταίο στάδιο της ανάρρωσής μου και προπονούμαι κάνοντας motocross και οδηγώντας μοτοσυκλέτες dirt track για να είμαι έτοιμος στο τέλος Ιανουαρίου. Οι Ιάπωνες μηχανικοί δουλεύουν συνεχώς με την νέα μοτοσυκλέτα. Περιμένω να έχει περισσότερη δύναμη σε σχέση με αυτή των 800cc αλλά όσο και να θέλω να είναι η Μ1 τέλεια ξέρω ότι δεν υπάρχει τελειότητα. Συνεπώς θα είμαι χαρούμενος εάν αυτή είναι καλύτερη από τη φετινή. Το να είμαι δεύτερος στο Πρωτάθλημα είναι ένα καλό αποτέλεσμα όμως θέλω να κερδίζω».

 

Σε ό,τι αφορά τον Rossi, ο Lorenzo δήλωσε:

«Το πρόβλημά του ήταν προφανές, όμως θέλει να κερδίσει ξανά και έχει το ταλέντο, την ταχύτητα και την πρόθεση να το κάνει».

 

Όταν ζητήθηκε η γνώμη του για τον Marc Marquez, ο Lorenzo είπε:

«Κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα 125cc και πάλεψε για τον Τίτλο στην Moto2, στην πρώτη του χρονιά στην κατηγορία. Αυτό λέει πολλά. Σύντομα θα είναι στην MotoGP και δεν θ’ αργήσει να βρεθεί μεταξύ των πρώτων».

 

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το τι δώρο θα ήθελε να βρει κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, απάντησε αβίαστα:

«Υγεία. Αυτό είναι το σημαντικότερο για εμένα και για τους ανθρώπους που αγαπώ. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται».

Επόμενο άρθρο »

H απάντηση του Dovizioso στον Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: O Deganello νέος Αρχιμηχανικός του Biaggi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα