• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Ο Rolfo επιστρέφει στην κατηγορία
Με την ομάδα της CIP TechnoMag
Νέα 21/12/2011 - 00:13

O Roberto Rolfo επιστρέφει στην κατηγορία Moto2 το 2012 έπειτα από μία απογοητευτική χρονιά στα SBK. Ο Ιταλός αναβάτης θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της ενδιάμεσης κατηγορίας με την ομάδα της CIP TechnoMag και πρόσφατα ταξίδεψε στην Ales (Γαλλία) όπου επισκέφτηκε την έδρα της ομάδας. Ο Rolfo έγραψε για την εμπειρία του στο προσωπικό του site:

«Σας χαιρετώ όλους, τι κάνετε; Είμαι καλά και έχω ενθουσιαστεί πολύ έπειτα από την πρώτη επίσκεψη στις κεντρικές εγκαταστάσεις της ομάδας! Έκανα ένα καλό ταξίδι από το Lugano στην Νότια Γαλλία και η υποδοχή ήταν υπέροχη. Καθώς έμπαινα στο αγωνιστικό τμήμα με περίμενε μια ολοκαίνουργια Suter με τον αριθμό 44.

Αισθάνθηκα όμορφα που κάθισα ξανά σε μια αγωνιστική μοτοσυκλέτα και ήθελα να την οδηγήσω. Συνάντησα τους μηχανικούς μου οι οποίοι είναι νέοι και διψούν για επιτυχία. Αναλύσαμε κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες από τα δεδομένα που είχαμε από την πίστα της Ales η οποία βρίσκεται εκεί κοντά. Επίσης κάναμε σχέδια για την πρώτη δοκιμή που θα γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου».

Ο Rolfo είναι ιδαίτερα έμπειρος οδηγός, με νίκη και στα 250cc παλιότερα, αλλά και στην Moto2 το 2010!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: O Zanetti στην Pata Racing

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: O Vasquez στην Laglisse

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα