• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Checa: «Για λίγο δεν πήγα στην BMW»
Αναφέρθηκε στο παρασκήνιο εκείνων των ημερών
Νέα 23/12/2011 - 16:22

Οι Carlos Checa και Marco Melandri «ανταγωνίστηκαν» στην μαγειρική, παρουσία του Ivan Palmieri, του σεφ που έχει η Alpinstars. Όπως μπορούμε να δούμε στην δεύτερη φωτογραφία, παρούσα ήταν και η Manuela, η πανέμορφη φίλη του Melandri.

Οι δύο αναβάτες ετοίμασαν διάφορα πιάτα και τελικά αυτά του Ισπανού κρίθηκαν τα καλύτερα. Ο Melandri σχολίασε το αποτέλεσμα λέγοντας:

«Το ήξερα ότι θα κατέληγε έτσι. Φέτος ο Carlos είχε πολλές επιτυχίες. Ίσως να προσπαθούσε να… κλέψει την φίλη μου αλλά δεν τα κατάφερε».

 

Ο Checa δήλωσε σχετικά:

«Για να πω την αλήθεια, δεν είμαι πρωτάρης στην κουζίνα. Πριν από λίγα χρόνια έκανα τον φούρναρη. Μου αρέσει να συμμετέχω στην διαδικασία προετοιμασίας του φαγητού».

 

Ο φετινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής του SBK αναφέρθηκε και στο παρασκήνιο της υπογραφής της συμφωνίας με την Ducati αλλά και το ενδεχόμενο να πάει στην BMW. Όπως είπε:

«Ήμουν έτοιμος να υπογράψω με την ΒMW όμως ενώ ξεκουραζόμουν πριν από τον τελευταίο αγώνα μού τηλεφώνησε ο Alberto Vergani, ο μάνατζερ μου, και είπε ότι του είχε τηλεφωνήσει ο Claudio Domenicali, ο οποίος αποδεχόταν τους όρους μας. Είπα στον Alberto να με αφήσει να κάνω τον αγώνα και έπειτα να μιλήσουμε, με την BMW απέμεναν μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες. Όμως κέρδισα στον αγώνα και κατάλαβα ότι ήθελα να παραμείνω στην Ducati, να παραμείνω στην ομάδα μου, την Althea Racing».

 

Τελικά στην BMW πήγε ο Melandri o οποίος δήλωσε σχετικά:

«Χαίρομαι με την επιλογή μου. Η BMW έχει μεγάλες δυνατότητες όπως διαπίστωσα στις δοκιμές. Το πρόβλημα που είχαν ως τώρα είναι η μέθοδος που δούλευαν καθώς δεν είχαν μεγάλη εμπειρία. Το παρατηρήσαμε αλλά κάποιες αλλαγές δεν μπορούν να γίνουν από την μια μέρα στην άλλη. Ο Dosoli, ο οποίος ήρθε μαζί μου από την Yamaha, θα ασχοληθεί όπως πρέπει (με τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν) και είμαι σίγουρος ότι θα πρωταγωνιστήσουμε το 2012».

Επόμενο άρθρο »

Moto2: O Wilairot έφυγε από την SAG

« Προηγούμενο άρθρο

Τα στατιστικά του Rossi το 2011

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα