• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Paolo Simοncelli μιλά για το Ίδρυμα
Δήλωσε ότι θα προσπαθήσουν για ό,τι καλύτερο
Νέα 23/12/2011 - 11:32

Η ιδέα για την δημιουργία του Ιδρύματος «Marco Simoncelli» ήταν του Carlo Pernat και η οικογένεια του εκλιπόντος την αποδέχτηκε με θέρμη εξαρχής. Έπειτα από τις απαραίτητες διαδικασίες το ίδρυμα συστάθηκε σε νομικό πρόσωπο και πρόεδρος του θα είναι η Rossella Simoncelli, η μητέρα του Marco, ενώ η Angela, η αδερφή του πατέρα του Paolo Simoncelli, και ο Δρ Arnaldo Cappellini θα είναι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στην προσπάθεια συμβάλλουν και η Kate, η φίλη του Μarco, η αδερφή του Martina, στενοί φίλοι του Carlo Pernat (που ήταν ο μάνατζερ του «Sic») καθώς και ο δημοσιογράφος Paolo Beltramo ο οποίος συνέβαλε στην συγγραφή της αυτοβιογραφίας του Simoncelli.

 

Ο Paolo Simoncelli δήλωσε σχετικά:

«Υπάρχουν όλα τα εχέγγυα ότι αυτό το μεγάλο όνειρο να κρατηθεί ζωντανή η μνήμη του Marco θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ σημαντικό και θα βοηθήσει αυτούς που είναι σε χειρότερη κατάσταση από εμάς. Είναι δύσκολο να πω τώρα πώς θα συμβάλλουν σε αυτό τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν επειδή δεν μπορώ προς το παρόν να τα χρησιμοποιήσω. Όμως ένα είναι σίγουρο, θα προσπαθήσω να τα διαχειριστώ ως καλός πατέρας.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άμεση και αυτό μας βοήθησε και συνεχίζει να μας βοηθά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Η αγάπη των ανθρώπων για το παιδί μας μάς βοήθησε να συνεχίσουμε και πιστεύουμε ότι το Ίδρυμα “Marco Simoncelli” είναι ο καλύτερος τρόπος να θυμόμαστε το παιδί μας».

 

Αναφορικά με την εκδήλωση που θα διοργανωθεί στις 20 Ιανουαρίου στο Rimini για να γιορταστούν τα 25α γενέθλια του Marco, ο πατέρας του δήλωσε:

«Θα είναι μια βραδιά διασκέδασης όπως θα την ήθελε ο γιός μου».  

Να πούμε ότι ήδη έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές μελών στο Ίδρυμα με κόστος 30 ευρώ το χρόνο και χωρίς υποχρέωση ανανέωσης. Αυτό μπορεί να γίνει και μέσω διαδικτύου, στην διεύθυνση www.marcosimoncellifondazione.it.

Επόμενο άρθρο »

SBK, Laconi: Η ζωή μετά τους αγώνες

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: O Wilairot έφυγε από την SAG

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα