• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα BP Ultimate 95
Πληρώνεις απλή – Γεμίζεις Ultimate!
Νέα Αγοράς 26/12/2011 - 01:51

Παρουσιάστηκε σε επίσημη εκδήλωση στην Αίγλη Ζαππείου, η Νέα Βενζίνη BP Ultimate 95. 

Η νέα βενζίνη αντικαθιστά την σημερινή βενζίνη 95 οκτανίων της BP, εισάγοντας την τεχνολογία Ultimate και στα 95 οκτάνια, διατηρώντας την ίδια τιμή με την απλή αμόλυβδη.

 

Η Νέα BP Ultimate 95 είναι μια βενζίνη υψηλής τεχνολογίας, η οποία:

• Έχει μέχρι και 5 φορές μεγαλύτερη καθαριστική δύναμη από τα κοινά καύσιμα, και έτσι βοηθά τον κινητήρα να διατηρείται “υγιής” για περισσότερα χρόνια.

• Χάρη στην προηγμένη σύνθεσή της συμβάλλει σε μειωμένες εκπομπές ρύπων κι έτσι, επιβαρύνει το περιβάλλον λιγότερο.

• Δίνει έως και 16 επιπλέον χιλιόμετρα ανά γέμισμα* για να φτάνει κανείς ακόμα πιο μακριά!  

 

*Κατά μέσο όρο 12 επιπλέον χιλιόμετρα, σε σύγκριση με τα κοινά καύσιμα σε ρεζερβουάρ αυτοκινήτου, άρα περίπου 4 - 5 χιλιόμετρα παραπάνω σε μοτοσυκλέτα.

 

Η νέα BP Ultimate 95 που εξελίχθηκε σε συνεργασία με το ερευνητικό κέντρο της BP στην Γερμανία, έρχεται για να συμπληρώσει και να βελτιώσει τόσο την τεχνολογία των νέων κινητήρων, όσο και να επιτρέψει σε κινητήρες παλαιότερης τεχνολογίας να λειτουργήσουν σαν καινούριοι.

H ΒΡ αναβαθμίζει την προσφορά της προς τον τελικό καταναλωτή με τα καύσιμα Ultimate νέας γενιάς. Τα καύσιμα BP Ultimate νέας γενιάς έχουν σχεδιαστεί από τους κορυφαίους επιστήμονες και μηχανικούς της BP, ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις σημαντικές εξελίξεις που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στην τεχνολογία, τόσο των κινητήρων όσο και των ίδιων των οχημάτων.

Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι με τα καύσιμα BP Ultimate νέας γενιάς, o κινητήρας λειτουργεί πιο αποδοτικά από ότι θα λειτουργούσε με κοινά καύσιμα και για μεγαλύτερο διάστημα. Παράλληλα, διατηρεί τις επιδόσεις του και την οικονομία καυσίμου, επιτυγχάνοντας έτσι να λειτουργεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, κ. Ι. Κωστόπουλος και εκπρόσωποι της Βρετανικής Πρεσβείας.  

 

Αρχικά - μετά την πρώτη παρουσίαση από τον κ. Ψυχογιό (Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικά Καύσιμα) ο οποίος αναφέρθηκε και στην δέσμευση της εταιρίας για συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους - ο κ. Παναγόπουλος (Διευθυντής Marketing του Ομίλου) αναφέρθηκε στο λανσάρισμα της νέας βενζίνης, μετά ο Δρ. Pfistener (από το ερευνητικό κέντρο της ΒΡ στην Γερμανία) παρουσίασε το τεχνικό μέρος και μάλιστα έδειξε τα αποτελέσματα χρήσης σε ένα αυτοκίνητο που ήλθε ειδικά για τον σκοπό αυτό, ενώ τέλος ο κ. Σαρδέλης (Τμήμα Marketing ΒΡ) ανέλυσε την στρατηγική επικοινωνίας της βενζίνης αυτής και μάλιστα βοήθησε ώστε η σελίδα μας να έχει μια συνέντευξη με τον Δρ. Pfistener στην οποία επικεντωθήκαμε στη χρήση της νέας βενζίνης στις μοτοσυκλέτες και στο ποιές μοτοσυκλέτες χρειάζονται Ulrimate 100 οκτανίων και ποιές 95!

Ι. Ψυχογιός
Ι. Ψυχογιός

Η πολύ χρήσιμη αυτή συνέντευξη, που πραγματικά αλλάζει τα δεδομένα σε ότι πιστεύαμε μέχρι τώρα, θα δημοσιευτεί την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, μόλις φθάσουν κάποιες φωτογραφίες που περιμένουμε!

 

Ν. Σαρδέλλης
Ν. Σαρδέλλης

Επόμενο άρθρο »

Νέα BP Ultimate 95 - Τα δεδομένα

« Προηγούμενο άρθρο

DAINESE UNDERWEAR PANTS 05

Χορηγοί