• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
"Λουξάρω" MotoGP!
Η "λουξ" μειώνει την τιμή της, στις γιορτές!!
Νέα Αγοράς 28/12/2011 - 02:10

Το "λουξάρω MotoGP" ήταν το σύνθημα πολλών φίλων της σελίδας και τα γνωστά αναψυκτικά στήριξαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος τις μεταδόσεις του MotoGP. Τώρα η γνωστή ελληνική εταιρία κάνει ένα ακόμη βήμα: Ειδική πρόσφορα στα προϊόντα της πραγματοποιεί η Λουξ Μαρλαφέκας στην εορταστική περίοδο, προκειμένου να στηρίξει τους καταναλωτές που τη εμπιστεύονται. 

Πιο συγκεκριμένα, η ελληνική εταιρεία παραγωγής αναψυκτικών και 100% φυσικών χυμών πραγματοποιεί έκπτωση 0,60 ευρώ στις συσκευασίες του 1,5 λίτρου αναψυκτικών.

 

Η εταιρεία, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση «αναγνωρίζοντας τη σημασία υιοθέτησης πρακτικών αλληλεγγύης και προσφοράς στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, αναλαμβάνει πρωτοβουλία προς όφελος των καταναλωτών που την εμπιστεύονται και την προτιμούν όλα αυτά τα χρόνια».

 

 

Εμείς να σημειώσουμε ότι στο motograndprix.gr δροσιζόμαστε μόνο με λουξ τα δύο τελευταία χρόνια τουλάχιστον και εκτιμούμε την παρουσία της λουξ σε όλο το φάσμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με τη χορηγία οδηγών αγώνων, Φόρμουλα, Αυτοκινήτου, Μοτοσυκλέτας και Καρτ, αλλά και τη μεγάλη χορηγία του Διεθνούς Αγώνα PICK της Πάτρας!

Επόμενο άρθρο »

Τι βενζίνη να βάζω; 95 ή 100;

« Προηγούμενο άρθρο

DAINESE CYLINDRO THERM

Χορηγοί