• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK: O Dosoli στην BMW Motorrad Motorsport
Θα είναι ο νέος Team Manager της ομάδας
Νέα 02/01/2012 - 11:13

Όπως αναμενόταν, ο Andrea Dosoli θα είναι ο νέος Team Manager στην ομάδα της BMW Motorrad Motorsport και θα αναλάβει τα καθήκοντα που είχε ως τώρα ο Rainer Bäumel. Ο Dosoli, ο οποίος έχει διατελέσει στέλεχος στις ομάδες Hayate Forward Racing (πρώην Kawasaki), Forward Racing Moto2 και στην Yamaha Superbike, ακολούθησε ήδη τον Marco Melandri στις δοκιμές που έκανε με την BMW S1000RR στο Portimao και την Jerez.  

 

Ο Bernhard Gobmeier, Διευθυντής της BMW Motorrad Motorsport, δήλωσε έπειτα από την επιβεβαίωση της είδησης:

«Χαιρόμαστε που καλωσορίζουμε τον Andrea Dosoli στην ομάδα. Ασχολείται με τους αγώνες για πολλά χρόνια και έχει μεγάλη πείρα ως Μάνατζερ. Είμαι σίγουρος ότι ο Andrea είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να είναι επικεφαλής της ομάδας μας. Με αυτόν και με τους δύο αναβάτες μας, τους Leon Haslam και Marco Melandri, είμαστε σε καλή θέση για την επόμενη χρονιά. Ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί τους».

 

Με τη σειρά του, ο Dosoli δήλωσε σχετικά:

«Θέλω πολύ να πετύχω στον νέο μου ρόλο στην BMW Motorrad Motorsport. Τα προηγούμενα χρόνια, τόσο η ομάδα όσο και η BMW S1000RR απέδειξαν ότι έχουν πολλές δυνατότητες και τώρα πρέπει να τις αναδείξουν. Ανυπομονώ να αναλάβω τα καθήκοντά μου.

Με τον Marco Melandri είμαστε παλιοί γνώριμοι. Έχουμε δουλέψει στο MotoGP και το SBK στο παρελθόν.Ο Leon Haslam έχει αποδείξει τι είναι ικανός να κάνει και ανυπομονώ να δουλέψω μαζί τους. Ελπίζω να τους δούμε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου φέτος».

Επόμενο άρθρο »

O Hayden γιόρτασε την νέα χρονιά τραυματίας

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner, o αγαπημένος των Αυστραλών «bookies»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα