• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Melandri: «Το συμβόλαιο του Biaggi εξαιρεί Ιταλό συναθλητή»
Εξήγησε γιατί δεν μπορεί να είναι στην ίδια ομάδα
Νέα 02/01/2012 - 12:27

Ως γνωστόν, ο Marco Melandri θα λάβει μέρος στο SBK φέτος με την ομάδα της BMW Motorrad Motorsport, έπειτα από την απόφαση της Yamaha να αποσυρθεί από τον θεσμό. Αν και αρχικά πολλοί ήθελαν να τον δουν πλάι στον Max Biaggi, στην ομάδα της Aprilia, ο Melandri έδωσε συνέντευξη όπου εξήγησε γιατί δεν συνέβη αυτό. Όπως είπε:

«Το συμβόλαιο το Biaggi εξαιρεί Ιταλό συναθλητή στην ομάδα».

 

Αναφορικά με την BMW, o Μelandri τόνισε:

«Δεν θέλουμε να διδάξουμε στους Γερμανούς πώς να κάνουν τις μοτοσυκλέτες τους, απλά θέλουμε να τους μεταφέρουμε την εμπειρία μας. Μπήκαμε στα πιτς συμμαζεμένοι αλλά ήταν περίεργοι να δουν την μέθοδο που δουλεύουμε. Στα πρώτα τεστ με την S1000RR διαπίστωσα ότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες.

Μία από τις προτεραιότητές μας είναι να διατηρήσουμε ψηλά το ηθικό της ομάδας ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Απέχουμε ακόμα από το να κάνουμε έναν γρήγορο γύρο, όμως τα καταφέρνουμε καλά στην προσομοίωση αγώνα και ανυπομονώ ν’ αρχίσω τις δοκιμές».

 

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να αντικαθιστούσε τον Jorge Lorenzo στους δύο τελευταίους αγώνες του 2011, όπου ο Ισπανός ήταν τραυματίας, ο Melandri είπε:

«Θα μου άρεσε να αντικαθιστούσα τον Lorenzo όσο ήταν τραυματίας. Θα ήταν ένα ωραίο δώρο, κάτι που η Yamaha μου χρωστούσε».

Επόμενο άρθρο »

Dakar 2012: Ο Martinez Boero έχασε τη ζωή του

« Προηγούμενο άρθρο

O Hayden γιόρτασε την νέα χρονιά τραυματίας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα