• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιβεβαιώθηκε η συνεργασία Gresini, Ten Kate
Θα προμηθεύει με κινητήρες την CRT μοτοσυκλέτα της
Νέα 02/01/2012 - 15:52

Οι πληροφορίες που ήθελαν να συνεργάζονται η ομάδα της Gresini και της Ten Kate, της ομάδας της Honda στο SBK, επιβεβαιώθηκαν επίσημα. Σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο αναφέρονται τα εξής:

«Η Ten Kate Racing Products («ΤΚRP») » πηγαίνει στα MotoGP! Υπεγράφη συμβόλαιο με την Gresini Honda για να τους παρέχουμε κινητήρες και ηλεκτρονικά συστήματα για την CRT μοτοσυκλέτα το 2012. Η Gresini θα συμμετέχει στην νέα κατηγορία CRT με έναν αναβάτη. Η εταιρεία FTR θα εξελίσσει το πλαίσιο ενώ η“ΤΚRP” θα παρέχει τους κινητήρες και τα ηλεκτρονικά τα οποία θα βασίζονται στις προδιαγραφές που ίσχυαν στο SBΚ στο τέλος του 2011 και τα οποία προσαρμόστηκαν για ταιριάζουν στην CRT μοτοσυκλέτα. 

Φυσικά, σε αυτή θα χρησιμοποιηθεί η τελευταία τεχνολογία “fly by wire” η οποία εξελίχθηκε από την Ten Kate Racing Products και χρησιμοποιήθηκε από τον Johnathan Rea κατά τους τελευταίους αγώνες SBK του 2011. Με αυτό το νέο σύστημα καταφέραμε να έχουμε μερικά εντυπωσιακά αποτελέσματα, δύο pole positions, μία νίκη και δύο τρίτες θέσεις».

 

Να θυμίσουμε ότι ο αναβάτης της CRT μοτοσυκλέτας της Gresini θα είναι ο Michele Pirro ο οποίος το 2010 ήταν οδηγός της Ten Kate στην κατηγορία Supersport.

Επόμενο άρθρο »

H Lauren Vickers μας εύχεται Καλή Χρονιά

« Προηγούμενο άρθρο

Dakar 2012: Ο Martinez Boero έχασε τη ζωή του

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα