• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSS: Αποσύρεται η Parkalgar Honda
Εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων
Νέα 03/01/2012 - 12:11

Όπως έγινε γνωστό, η ομάδα Parkalgar Honda αποσύρεται από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport έπειτα από έξι χρόνια συμμετοχής της στον θεσμό. Αιτία (τι άλλο;) η οικονομική κρίση.

Ο Paulo Pinheiro, ο επικεφαλής της ομάδας και Μάνατζερ της πίστας του Portimao, δήλωσε σχετικά:

«Ήταν μια δύσκολη και αναπόφευκτη απόφαση. Ήταν μια επιτυχημένη προσπάθεια που είχε ως στόχο να κάνει την πίστα του Portimao γνωστή σε όλο τον κόσμο και τα καταφέραμε. Παρόλα αυτά, χωρίς την υποστήριξη των χορηγών μας δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε με τις ίδιες συνθήκες και φιλοδοξίες και το 2012.

Είμαστε ευγνώμονες σε όποιον συνέβαλε στην επιτυχία της προσπάθειάς μας όπως και στους οδηγούς που υπερασπίστηκαν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Τους Simone Sanna, Eugene Laverty, Sam Lowes, Josh Hayes και προφανώς τον Miguel Praia. Ειδική αναφορά πρέπει να κάνουμε και στον Craig Jones. Δεν θα τον ξεχάσουμε, ποτέ ήταν εξαιρετικός οδηγός και άνθρωπος».

 

Ο Praia, ο οποίος είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας δήλωσε:

«Λυπάμαι πολύ αλλά ταυτόχρονα είμαι περήφανος που συμμετείχα σε αυτή την προσπάθεια. Ξεκινήσαμε ως η μικρότερη ομάδα στα paddock και φτάσαμε στην κορυφή της κατηγορίας. Με την Parkalgar Honda είχα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Μου έδωσαν την ευκαιρία να βελτιωθώ ως οδηγός και να έχω μερικά καλά αποτελέσματα. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε το 2012.

Το μόνο που μου απομένει τώρα είναι να βρω εναλλακτικές λύσεις για το μέλλον και οι ελπίδες μου θα συνεχίσουν να είναι με την Honda και με μία ακόμα ανταγωνιστική προσπάθεια. Δεν έχει έρθει η ώρα να σταματήσω».

Επόμενο άρθρο »

Κυκλοφόρησε το 11ο τεύχος του cycle Ride!

« Προηγούμενο άρθρο

O Checa επέκρινε τα ελαστικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα