• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Valentino “έριξε” στον Loeb!
To highlight του 2011, σύμφωνα με τον Κ. Μπίντζο!
MotoGP Club 07/01/2012 - 15:23

Ο Κώστας Μπίντζος είναι ένα από τα ιδιαίτερα μέλη του MotoGrandPrix Club, αφού μάλιστα είναι ο μοναδικός Έλληνας που φέτος συνάντησε τον Valentino Rossi, για 2η συνεχόμενη χρονιά, σε ιδιαίτερα φιλικό ύφος, με τον Rossi να συζητάει μαζί του για το παρελθόν του Κώστα ως οδηγού αγώνων Ράλυ. 

 

Έτσι τώρα στο τέλος της χρονιάς φιλοξενούμε – κάτι σαν review – τις σκέψεις του Έλληνα οδηγού και αυτό που του έμεινε από όλη την χρονιά.

“O Valentino “έριξε” στον Loeb!”, είναι αυτό που μας λέει ο Κώστας και αναφέρεται στο γεγονός ότι στον Αγώνα Ράλυ στην Monza, o Rossi σε 2 Ειδικές Διαδρομές σημείωσε καλύτερο χρόνο από τον 8 φορές Πρωταθλητή Κόσμου Sebastien Loeb, ο οποίος μάλιστα οδηγούσε το εργοστασιακό του Citroen DS3, με το οποίο πήρε τον Τίτλο.

“Αν ο Loeb έτρεχε και αυτός με Ford Fiesta όπως αυτό του Valentino, τι θα γινόταν;”, ρωτάει ο Κώστας, αλλά νομίζουμε ότι εδώ γίνεται υπερβολικός, αφού ο Γάλλος είναι σαφώς ο ταχύτερος οδηγός του κόσμου. Ίσως η συνολική διαφορά στον Αγώνα να ήταν μικρότερη, αλλά νομίζουμε ότι και πάλι ο Loeb θα ήταν νικητής.

 

Το γεγονός και μόνο, ότι ο Rossi κατάφερε με πολύ υψηλή τεχνική και εκπληκτικό τρόπο οδήγησης να είναι έστω και με μικρή διαφορά μπροστά από τον Γάλλο σούπερμαν των Ράλυ, λέει πολλά.

“Μεγάλη εντύπωση μου έκανε και ο Uccio, που μάλιστα σε μια Ειδική ήταν ταχύτερος από τον Valentino”, λέει ο Κώστας, που χάρηκε και για την απόδοση του “κολλητού” του Rossi, τον οποίο γνώρισε φέτος στο Misano και είχαν μια ζεστή συζήτηση, αφού όλοι οι άνθρωποι του Rossi (μαζί και η μητέρα του Stefania) ευχαριστήθηκαν πολύ από το μοναδικό αυτοκίνητο του Μπίντζου, βαμμένο εξ ολοκλήρου στα χρώματα του Vale!

“Είσαι ο Einstein του MotoGP”, του είχε πει ο Κώστας και εκείνος χαμογελώντας με ευχαρίστηση, υποκλίθηκε και μετά αγκάλιασε τον Έλληνα οδηγό!

 

Επόμενο άρθρο »

Μια διαφορετική τούρτα γενεθλίων!

« Προηγούμενο άρθρο

Θα με δει ο επόμενος ...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα