• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Lorenzo στην πίστα του Νέου Δελχί
Οδήγησε σε αυτή και του άρεσε
Νέα 12/01/2012 - 20:19

Ο Jorge Lorenzo βρέθηκε στην Ινδία για να λάβει μέρος σε εκδηλώσεις μάρκετινγκ της Yamaha. Μία από αυτές ήταν και η παρουσία του στην πίστα του Νέου Δελχί όπου οδήγησε την R15. Ο Ισπανός αναβάτης συμπλήρωσε ένα γύρο σε αυτή και έπειτα συναντήθηκε με μια επιλεγμένη ομάδα ιδιοκτητών του συγκεκριμένου μοντέλου και κατόπιν έδωσε μια σύντομη συνέντευξη Τύπου στην πίστα, η οποία πέρσι φιλοξένησε Grand Prix της Formula 1.

Ο Lorenzo δήλωσε:

«Το σιρκουί είναι πολύ σύγχρονο και έχει μεγάλο πλάτος. Ελπίζω να γίνει πολύ σύντομα σε αυτό και αγώνας του MotoGP. Νομίζω ότι είναι έτοιμο να μπει στο αγωνιστικό ημερολόγιο. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ συναρπαστικό να οδηγούμε σε αυτή την πίστα η οποία προσφέρει πολλές ευκαιρίες για προσπέραση.  

Οι Ινδοί που συνάντησα ήταν πολύ καλοί και ευγενικοί και θέλω να δω περισσότερα μέρη της χώρας και να περάσω περισσότερο χρόνο σε αυτή. Όλοι στο paddock θέλουν να γίνει Grand Prix στην Ινδία σύντομα».

Επόμενη στάση του Lorenzo θα είναι η Ινδονησία όπου μαζί με τον Ben Spies θα παραστούν στην Τζακάρτα, σε εκδηλώσεις δημοσίων σχέσεων της Yamaha Motor Kenkana, βασικού χορηγού της εργοστασιακής ομάδας.

Επόμενο άρθρο »

O Rossi σε κόμικ του Taglioni

« Προηγούμενο άρθρο

Ezpeleta: «Θέλω τελείως διαφορετικό το 2013 από το 2012»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα